zondag 17 maart 2013

Zou je liever...?


Zou je liever een eigen keuken of een eigen badkamer hebben?

Veronique: Op kot kan ik perfect leven met m'n ge├»mproviseerde eigen keuken en gedeelde badkamer maar als ik zou moeten kiezen, dan kies ik toch ook voor de badkamer. Je eigen rommel kunnen achterlaten, al je producten er kunnen neerzetten zonder dat iemand klaagt dat je teveel ruimte inneemt. Geweldig! (Zo lang kunnen douchen als je maar wil, .... Enkel voordelen! ) 

Julie: Easy, een eigen badkamer. Ik kook niet, omdat ik het ook nog niet echt moet aangezien we boven de zaak (eethuis) wonen. Een eigen badkamer zou dan in die zin ook nog handig zijn voor al mijn spullen van The Body Shop in kwijt te kunnen en dan hoeft er ook nooit gedrongen te worden voor de spiegel!

Liefs
Veronique & Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten