donderdag 14 maart 2013

Zou je liever...?

Vanaf vandaag komen er in de plaats van de vragenlijst voorlopig elke dag een 'zou je liever'-vraag online. Deze wordt dan in een post beantwoord door zowel Julie als door mij. Veel plezier met deze soms wel erg absurde keuzes! 

Zou je liever een kaal hoofd of enorme baardgroei hebben? 


Veronique: Eerst dacht ik: Neeeee! Niet mijn haar! Geef me dan die baard maar, die scheer ik dan wel elke keer lekker weg. Dan bedacht ik me dat dat nogal veel tijd kan kosten & stoppeltjes zijn ook niet zo charmant. Wie weet klaagt je vriend dan ineens dat jij prikt wanneer hij je kust in plaats van andersom. Terwijl een kaal hoofd uiteraard jammer is van je eigen haar als je daar tevreden mee bent (check!) maar het zou toch ook wel leuk zijn om elke dag van kapsel te kunnen wisselen aangezien je toch pruiken draagt? En doordat een pruik wel een tijdje meegaat bespaar je ook het geld dat je anders aan de kapper zou uitgeven. 
Een kaal hoofd it is! 

Julie: Goh, een moeilijke! Ik had al staan ‘een hevige baardgroei’ omdat ik dan dacht van ‘die kan ik wel weg halen’… Maar in feite zou het véél makkelijker zijn om gewoon een mooie pruik te kiezen dan om mezelf super vaak te scheren. Toch maar dat kale hoofd dan.

Waarvoor zouden jullie kiezen en waarom? :) 

Liefs
Veronique & Julie 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten