woensdag 20 maart 2013

Woensdagochtend..

Wegens een technisch probleempje kan ik jullie vandaag niet de Life through my eyes geven zoals ik eigenlijk van plan was... (Damn you mobile phone!) en moet ik dus een beetje improviseren. Altijd leuk, improviseren om het moment dat je geen inspiratie hebt.. 

Dus, wat ben ik de volgende weken nog van plan? Eerst en vooral komt er voortaan elke maand nog een extra artikeltje van Julie online en damn, dat ik daar niet zelf aan heb gedacht! Om er achter te komen wat het juist is, zullen jullie moeten wachten tot donderdag... Zaterdag gaan Julie, Nick en ik helpen op het schoolbal van onze middelbare school en ik vroeg me af of jullie interesse hadden in een vlog? (Dan neem ik Patricia haar camera mee als dat mag van haar en film ik daar dus af en toe een stukje) Julie en ik kijken hier al maanden naar uit (al van toen ik nog met Sam samen was, het was eigenlijk de bedoeling dat hij ook meeging, maar helaas!) en zijn dus al pretty excited dat het zaterdag eindelijk zo ver is! Maar ik weet nog altijd niet wat'k zou aandoen :( Merde... Dat wordt nog een helse zoektocht door m'n kledingkast! 

Voor de rest mag ik nog lekker twee boeken uitlezen en ik weet nu al dat me dat niet gaat lukken... Ze gaan gewoon niet vooruit. Gelukkig heb ik voor een van de twee nog de notities van vorig jaar, dus kan ik als het moet daar nog naar grijpen om de taak te maken. 

En kijk, het is woensdag! Nog even en het is terug weekend! Een extra reden om blij te zijn! Ook is het vanaf morgen weer lente en hopelijk gaat het weer zich daar steeds harder naar gedragen. Ben de kou, de regen en het grauwe echt wel beu. Ik heb vitamine D nodig, nu! 

De foto is er trouwens eentje van het schoolbal 2010. Helaas is dat kleedje misschien een beetje té om zaterdag aan te doen. ;) 

Liefs
Veronique


Geen opmerkingen:

Een reactie posten