maandag 18 maart 2013

What a night..

Al wekenlang was er afgesproken om hier in Leuven St.-Patricksday te gaan vieren met een aantal vrienden. Omdat ik wel zin had om met hen eens een goed feestje te bouwen, keek ik er dus enorm naar uit. 
Ik had ervoor gezorgd dat m'n outfit iets groens bevatte en ook m'n make-up had ik al in gedachten. Net toen ik daaraan wou beginnen kreeg ik van  Lize een berichtje dat ze niet ging komen en enkele anderen hadden vooraf al laten weten dat ze er niet zouden geraken. 

Uiteraard stuurde ik dan naar Laure en Charlotte of zij nog wel kwamen. Uiteindelijk waren we met z'n vijven: Laure, Benjamin, Thijs, Charlotte en ik. Nadat we ons de Irish Pub binnen gewrongen hadden, was het zoeken naar een fatsoenlijk plaatsje. De band die er speelde was kennelijk erg populair! Na enkele bekende liedjes meegebruld te hebben en wat geneurie bij diegene waarvan we niet eens de naam weten, besloten Charlotte en Thijs tegen half 12 al te vertrekken. Drie kwartier later besloten ook Laure, Benjamin en ik te vertrekken. 

Dat wil zeggen, het was m'n plan te vertrekken, want toen ik me tussen een groepje jongens moest wringen richting de uitgang stelde een van hen me heel verontwaardigd de vraag of ik nu al vertrok. Ik antwoordde dat ik inderdaad wegging omdat m'n vrienden vertrokken en alleen achter blijven is niet echt een optie. Misschien had ik het wel moeten/kunnen verwachten maar hij stelde ineens voor dat ik dan bij hen bleef. Wel ja, ik had nog niet echt zin om naar m'n kot te gaan en die kerel was best wel knap. Wat doe je dan? Je blijft. 

In het begin toonde de persoon in kwestie redelijk wat interesse in mij, maar al gauw stond ik meer te praten en te dansen met enkele van z'n vrienden. Ook heel gezellig maar ik had toch eventjes iets van: "Damn!" Hoewel hij af en toe toch m'n richting uitkeek en vriendelijk lachte. Even later was een van z'n vrienden weg en waren we eigenlijk nog met drie. Weer had hij maar half en half aandacht voor mij en besloot ik dus maar met z'n maat te praten. Dit werd ook enorm gezellig en er werd wat af gelachen! 

Toen we even buiten stonden, besloot hij dan toch ineens z'n volle aandacht op mij te richten. Misschien omdat hij vond dat z'n vriend me wat teveel aandacht gaf, ik weet het niet. Alleszins was toen we naar binnen gingen z'n twee maat ook plotseling weg en bleven we nog met twee over en kreeg hij het geweldige idee om mij te leren dansen. (Zie je het al voor je? Ik, dansen? Haha) 

Eigenlijk heb ik me echt nog wel geamuseerd toen. Helaas wou hij op 'n bepaald moment naar zijn kot en toen heb ik toch wel even duidelijk gemaakt dat als ik naar een kot ging, het het mijne was en in m'n eentje. 't Was een toffe kerel, helaas weet ik enkel z'n voornaam, hobby & studierichting. Damn, niet genoeg om hem op facebook te vinden dus... Bummer! Ach ja, dit is misschien een excuus om zo af en toe nog eens weg te gaan. ;) 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

 1. er staat Laura :o
  T was echt super! komen de andere foto's ook nog? :D (op fb of hier ofzo ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oops! Sorry! Was om half 5 's morgens geschreven fzo :p dus vergeef me :p
   Ik zal ze deze avond op fb zetten! :)

   Verwijderen