woensdag 13 maart 2013

Typisch Vero: Beauty

Typisch Vero: Beauty

Ik gebruik deze producten niet allemaal elke dag maar hier zitten toch wel enkele favorieten van mij tussen. Diegene vanop de foto waarover ik het meeste te spreken ben is de mascara, False lash effect van Max Factor. Zonder zie je me niet meer vaak buiten komen. (Als je bij mij op kot zit, kan het wel eens voorkomen dat je me zonder op de gang ziet ;)) 

Het tweede meest gebruikte product bij mij is oogpotlood, ook iets dat zo goed als dagelijks wordt gebruikt. Aan dat lijstje kan sinds vorige week donderdag ook Hope in a jar worden toegevoegd. Dit staat nu ook mooi naast mij op m'n bureau te pronken nadat mama het daarstraks even beledigde. (Stoute mama!)

M'n Estée Lauderserum mag natuurlijk ook niet vergeten worden, al gebruik ik dit nu niet echt meer nu ik hope heb. Misschien moet ik eens proberen wat het geeft als ik die twee combineer. 

Als ik niet veel tijd heb, gebruik ik meestal gewoon poeder op m'n gezicht, nu ik wat bleker ben gebruik ik die van Miss Sporty. Ik hoop wel dat ik in de zomer die van Bourjois kan gebruiken, nu is die helaas te donker voor mij! Wanneer ik wat meer tijd heb, gebruik ik de BB-cream van Rimmel. Die heeft nu ook Garnier vervangen aangezien ook die, te donker was. 

De laatste tijd ben ik minder into nagellak, voornamelijk door te weinig tijd. Al zou'k graag nog eens m'n nagels stijlvol rood willen hebben (Nu ze terug mooi lang aan het worden zijn, kan dat ook weer!) en wanneer ik dat dan beu ben, kan ik het eraf halen met de Nagellak remover van Bourjois. 

Concealer en lippenstift draag ik niet zo vaak. Ik ben wel erg blij met m'n concealers van Catrice en Essence en wat lippenstift betreft ben ik trots op m'n pareltje van Estée Lauder.

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

 1. absolute nude is heel mooi op het gezicht! :)
  Lize

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die heb ik toen met de Improcup bij jou gebruikt zeker? :) Maar je hebt gelijk! ;)

   Verwijderen
 2. Ik wil ZO graag da oogschaduwpalletje van Catrice maar kan het nergens vinden (Heb al 3 verschillende Kruidvat's gehad!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal morgen eens in Leuven kijken, als ik het zie, breng ik het wel mee voor jou! :)

   Verwijderen