vrijdag 22 maart 2013

Try-out: Blauwe ooglook voor morgen?


Kennen jullie deze nog? De look nie dik ging proberen na te maken? Well... That didn't go quite as well as I hoped it would... Benieuwd? Vooruit, ik zal het toch maar laten zien! 

Om te beginnen alles wat ik heb gebruikt: een blendingkwast van de Hema, een oogschaduwkwast van de Hema, Het absolute Nude Palette van Catrice, een mono oogschaduw van Catrice in de kleur Go, Charlie Brown! en een mono oogschaduw van Essence in de kleur here i am!
En uiteindelijk nog een wattenstaafje om wat fallout weg te werken. 

 En tadaaa! Zo ziet het eruit wanneer ik m'n oog open houdt. 

 En dit is wanneer ik m'n oog sluit. Zoals je ziet is het me niet gelukt om goede, matte oogschaduw te vinden en zitten er nogsteeds veel shimmers in. Maar het heeft zo ook z'n charmes, of niet? 

En zo zag m'n hand er uiteindelijk uit toen ik klaar was... (Tussendoor veeg ik m'n kwast af aan m'n hand zodat de kleuren niet al beginnen blenden voor ze dat moeten doen...) 

Al bij al ben ik er nog redelijk tevreden over aangezien ik eigenlijk totaal nog niet zoveel ervaring heb met ooglooks (of make-up in't algemeen). Ik merk wel dat het me beter en beter begint te lukken. Eigenlijk vind ik de look zelf nog best draagbaar zelfs voor overdag. (Helaas is het wanneer ik deze post maak al bijne 2u 's nachts en ga ik dit er zometeen al terug afhalen om in m'n bedje te kruipen.) 

Wat denken jullie ervan? Yay of nay? 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten