dinsdag 5 maart 2013

Tag: Show your screen!


Deze tag heb ik (weeral) aan Teske te danken. Het is hierbij dus de bedoeling dat je je bureaublad toont en er eventjes over vertelt. 

De foto op de achtergrond is de Golden Gate bridge in New York als ik me niet vergis. Deze had ik vroeger al eens als achtergrond staan en was ik een hele tijd kwijt geraakt. Gelukkig ben ik hem een aantal maanden geleden weer tegengekomen en kan ik hem opnieuw gebruiken. Ook thuis op desktop heb ik deze als achtergrond.

Veel staat er niet op m'n bureaublad. Enkele programma's zoals Spotify voor muziek en Photoscape om m'n fotootjes mee te bewerken. Natuurlijk ook Mozilla en Chrome om op internet te kunnen. Voor de rest nog wat andere dingen die ik minder vaak gebruik. 
Rechts staat er een klok, een kalender en nog iets van m'n printer maar ook die dingen gebruik ik eigenlijk amper. 

Beneden zie je welke programma's allemaal openstaan en dat zijn er toch een aantal. Mijn documenten omdat ik daar de map met series openstaan had. Chrome uiteraard om op internet te kunnen (facebook, Toledo, m'n blog... ), Skype, Spotify (start op als ik m'n laptop opstart), VLC Media player (ik heb House zitten kijken) & een videogesprek van Facebook. 

Verder zie je nog wanneer ik de printscreen gemaakt heb (4 maart, 23u09), dat dropbox geactiveerd is en nog enkele virusscanners etc. 

Zo, dit is dus mijn bureaublad. Wat staat er bij jullie allemaal op? Hebben jullie er persoonlijke foto's staan of kiezen jullie net zoals ik voor iets vanop internet? 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Ai ai. "Het is hierbij dus de bedoeling dat je je bureaublad toont en er eventjes over verteld." Vertelt in de onvoltooid tegenwoordige tijd met een -d? En dat voor een studente Taal- en Letterkunde ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Auwch... Pijnlijk :p Ik was moe, is dat een goed excuus? ;)

      Verwijderen