dinsdag 19 maart 2013

St.- Patricksday music

Jullie hadden waarschijnlijk al wel door dat ik een geweldige avond heb gehad op St.-Patricksday en er zijn daarom enkele liedjes die ik met jullie wil delen. Omdat het zoveel sfeer bracht, of omdat ik er gewoon een mooi/leuk momentje op heb gehad. Jaja, zoals ik gisteren al zei: "What a night!"

Tot ongeveer half 12 speelde er een Ierse band allerlei liedjes, de ene al wat bekender dan de andere maar we hebben wel geleerd dat als je de tekst niet kent, heel overtuigend "Lalala" meebrullen ook erg goed werkt! 


Fairytale of New York van the Pogues. Mijn persoonlijke favoriet en ik was zo blij toen ze het aankondigde. Heel trots vertelde ik ook tegen de rest dat ik het kende en uiteraard brulde ik het lekker mee. "We kissed on a corner and danced through the night!" 


Klassieker uiteraard! En ik vond hem persoonlijk veel beter wanneer hij door het Ierse bandje werd gespeeld en gezongen. Dit kan ook wel liggen aan het feit dat de Irish Pub overvol was en iedereen meebrulde. Dit zorgt nu eenmaal voor een speciale sfeer. 


Dit waren ze aan het spelen toen we binnen kwamen en we wisten al meteen dat het geweldige sfeer zou zijn. Helaas werd dit nummer een beetje verpest de tweede keer dat het werd gespeeld aangezien er toen recht voor onze neus een vechtpartij was... Nuja, vechtpartij, een kerel probeerde een andere te slaan maar alle omstaanders hielden hem tegen (waarvan er ook wel een iemand klappen gekregen heeft) maar we werden gered door een beer van een vent die de andere in een houdgreep op de grond kreeg en naar buiten. Helaas waren we getuige van een harige, blote kont. Yakkes! 


Hierna werd er wat meer populaire muziek gedraaid en ik weet ze echt niet meer allemaal. Toch zijn er een paar blijven hangen en die zal ik hieronder even zetten. 


"Yeah, I think you're cute but really you should know: I just came to say hello." Geweldig liedje op om serieus op uit te dagen... 


Sometimes you know it isn't love you've found but that doesn't matter. At that moment, it feels right, it's fun. 


Ik keek al weken uit naar St.-Patricksday en meestal als ik ergens zo hard naar uitkijk dan valt het altijd tegen. Voor deze ene keer niet. (Misschien omdat het wat slecht begonnen was door de regen en enkele mensen die afgebeld hebben) That night was a great night! 


Normaal ben ik niet het type meisje dat echt veel danst en zeker niet enorm dichtbij een jongen (m'n exliefjes waren allemaal nogal van het principe:"Ik dans niet"). Toch hebben ze me weten te overtuigen and I like it! 

Ik heb gemerkt dat ik totaal niet op de muziek heb gelet met momenten... Ik was me gewoon aan het amuseren en lette meer op de danspasjes aangezien ik anders naar m'n voeten kreeg dat'k niet aan't volgen was :p 
Zo'n avonden als zondag zorgen ervoor dat ik weer meer wil uitgaan hier in Leuven, nu het nog kan ;) 

Liefs
VeroniqueGeen opmerkingen:

Een reactie posten