zaterdag 9 maart 2013

New in.

Iemand die deze crème herkent? Nee? Laat ik jullie even een hint geven: 
"Where there is hope there can be faith. Where there is faith miracles can occur."

Mochten jullie het nu nog niet weten, ik heb (eindelijk) hope in a jar van philosophy gekocht. Ja, echt waar, ik heb bijna 38 euro neergeteld om een potje crème van 60ml te kopen. Waarom? Omdat het kan omdat deze gewoon heerlijk is. 

Het mooie, vrij simpele strakke potje met die quote erop die ik jullie ook als hint heb gegeven. 

En nog eventjes met de verpakking erbij (en rommel op de achtergrond, excuus). 

Zoals jullie op de eerste foto al konden zijn is de crème vrij 'fluffy'. -Ja, Veronique, wat bedoel je daar nu weer mee???- Hij voelt gewoon enorm luchtig aan en smelt als het ware wanneer je hem uitsmeert. (Mij hebben ze in de winkel aangeraden om er een klein beetje van tussen m'n vingers warm te maken omdat je er dan zuiniger mee doet doordat het al smelt voor je echt smeert.) 

Een klodder op m'n hand (dit is eigenlijk zelfs veel te veel om op je gezicht te smeren in 1 keer maar ik had perongeluk zoveel van het plastiekje dat over het potje zat afgehaald. Je ziet er, al zeg ik het zelf, er ook een bepaalde glow in, alsof er superkleine glittertjes in verwerkt zijn of wat parelmoerglans. 

En dit krijg je als je het begint uit te smeren. 

Uiteraard heb ik hope in a jar nog niet uitgebreid kunnen testen en dat zal ik zeker en vast wel doen maar ik ben er gewoon zo blij mee dat ik het niet kon laten om het jullie te vertellen en te tonen. Damn, ik ben verliefd geworden op een dagcrème.. 

Ik ben eruit, ik heb geen mannen meer nodig. Ik trouw wel met hope. Neh. 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten