vrijdag 1 maart 2013

Nagellakswatches

 Vandaag heb ik drie nagellakjes voor jullie geswatcht. Ik moet toegeven dat ze alledrie hun postieve en hun negatieve kantjes hadden en die gaa ik jullie dus ook even vertellen. 

 Dit lakje van Essence kon ik qua kleur niet goed op de foto krijgen. In het echt is hij wat donkerder en neigt hij ook iets harder richting groen dan wat je op de foto kan zien. De dekking is prima alleen vind ik hem nogal lastig om aan te brengen. Op de foto heb ik 2 laagjes op m'n nagels. De lakjes van Essence kosten nu volgens mij rond de €1,80. Het lakje op de foto is er nog een van voor ze hun flesjes en prijzen hebben aangepast. Het is de kleur 05 Let's get lost. 

Deze lak van Claire's brengt jammer genoeg nogal streperig aan, alsof het echt de bedoeling is dat er zo'n zichtbare structuur in zit. Helaas vind ik dit net iets minder mooi. En dat is ook het minpuntje aan deze lak. Hij droogt snel, dekt goed en brengt buiten de strepen erg aangenaam aan. Deze lakjes kosten €2,95 en ik kon nergens een naam of nummer van de kleur vinden. (2 laagjes)

Dit lakje gebruikte ik ooit zo graag en vandaag werkte het maar niet mee, daarom dat ik het ook bij twee laagjes heb gehouden waarbij je dus merkt dat de dekking iets minder goed is. Helaas want voor de rest is het een erg fijn lakje. Deze is van de Hema in de kleur 05 denk ik... De prijs van dit lakje was €2,25.

Je kan misschien al wel raden dat ik deze lakjes niet erg vaak gebruik, sowieso lak ik m'n nagels de laatste tijd veel minder dan vroeger. Gewoon veel te weinig tijd voor en ook wat het werk betreft lijkt het me netter om zeker dan geen nagellak te dragen.

Liefs
Veronique


Geen opmerkingen:

Een reactie posten