zondag 3 maart 2013

Life through my eyes #9

Ik besef dat de vorige LTME nog maar twee weken geleden is maar toen ik eens door de foto's van m'n gsm bladerde, zag ik dat ik er al een 25tal had verzameld. Dus als ik nog een week of twee langer had gewacht, zou deze post véél te lang geworden zijn. Je ziet vandaag dus foto's van maandag 18/02 tot en met vrijdag 01/03. Veel plezier! 

 Omnomnom! Lunch met de meisjes bij de Cup a Soup op het Hooverplein. Terwijl Lize en Laure kozen voor soep, ging ik eens voor een pasta. Dit is de Veggie Verde. 

Na even gewinkeld te hebben besloten we ons ergens in een café te zetten om wat op te warmen. Laure koos voor een lekkere warme chocomelk (niet op de foto), Lize voor een Gini en ik, uiteraard, voor een koffietje. 

 Dit schoentje kwamen we tegen wanneer we Laure haar fiets gingen halen om naar de les te gaan. 

 Double infinity. (Geen echte tattoo, gewoon even getekend om te zien hoe het er zou kunnen uitzien)

 Ontbijtje. Beschuit met banaan en chocolade. Dit heb'k heel even in de oven gezet zodat de banaan een beetje warm zou worden en de chocolade wat zou smelten.

 Een leuk overzichtje om makkelijker je foundation te kunnen kiezen. Bij de Hema.

 M'n taco's voor ze in de oven gingen. (Recept van Cynthia)

 Toen ze uit de oven kwamen. Het gehakt was jammer genoeg nog niet volledig doorbakken en de schelpen al wat aangebrand. Jammer! :( 

 Frietjes met Lize & Laure! 

 En we lezen elke avond een stukje uit 50 tinten! Momenteel is 50 tinten donkerder al bijna uit!

 En na de frietjes gingen we naar de Improcup! Het verslag is al voorbijgekomen op m'n blog en ook op de Leuvense Stadsblog!

 Daar vonden we deze automaat ook. Helaas zie je het niet goed op de foto maar er staat iets van: "Deze automaat geeft geen licht meer maar verkoopt nog wel" of daar komt het toch op neer. En daaronder dan:"Deze automaat is defect" xD

 M'n ontbijt de dag erna. Yoghurt van de Panos en een smoothie van de Foodmaker. Die Smoothie veel me helaas serieus tegen. Daar koop ik er geen meer. Op andere plaatsen vind ik er goedkopere en veel lekkerdere!

 Jakkes. Weer sneeuw. Gelukkig voorspellen ze volgende week weer een 15°C.  Eindelijk weer wat beter weer. Ik ben die winter echt beu.

 Dit is natuurlijk wel een voordeel van de kou. Ik heb dan een excuus om Chai Tea latte's uit te testen en deze van Einstein Coffee is goed gekeurd!

 Boodschappen voor op kot!

Afgelopen maandag (25/02) zijn ik en Laure naar een lezing geweest in de Promotiezaal en daarna mochten ook wij aanschuiven op de receptie. We schrokken ons een bult toen we zagen dat de hapjes van de Alma kwamen! 

 De jubileumzaal waar de receptie plaats vond.

 De promotiezaal waar de lezing was.

 Mini-Quiche

 Een ander lekker hapje.
 De gang van de universiteitshal
 Eens een nieuwe kauwgom uitgeprobeerd!

 Studentenhaver. Omnomnom. Superlekker!

 Julie & Nick in de Candela! 

Kijk hoe schattig! 

M'n excuses voor de uitzonderlijk slechte kwaliteit. Ik gebruik sinds kort terug m'n oude gsm & die kwaliteit is echt minder dan van m'n andere. Deze gaat helaas veel te snel plat waardoor ik dus toch m'n oude verkies. Binnenkort heb ik hopelijk m'n nieuwe gsm en ik hoop dat ik dan weer iets mooiere foto's ermee kan maken. 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten