zondag 31 maart 2013

Life Through my eyes #10

Jullie hebben er superlang op moeten wachten maar eindelijk werkt de technologie weer even mee (beter dan verwacht eigenlijk, maar dat leg ik later nog wel uit in een blogpost waarom ik ineens zo verbaasd ben) en dus hier is hij dan eindelijk. Nog eens een Life Through My Eyes van mezelf! Op het einde van de paasvakantie plan ik eigenlijk al de volgende omdat ik dan denk ik wel genoeg verzameld zal hebben. ;) 


 Verdorie, stokbrood net iets te lang in de oven laten zitten... Slim Veronique!

 Toen ik deze foto maakte was het superlekker weer! Zonder overdrijven, ik denk dat we toen bijna de 20°C gehaald hebben! Helaas duurde dit niet lang en bevriezen we nu eind maart nog altijd bijna...

 Even een momentje voor mezelf... Leuke serie, comfortfood, fanta zero erbij en dan nog een dekentje. Soms heb je zo'n momentje gewoon even nodig (meestal als ik mezelf weer enorm zielig voel en niemand naar m'n gezeur wil luisteren ;) )

 Ik voelde me zelfs zo zielig dat ik mezelf nog extra verwende met een glaasje Baileys erbij!

 De dag erna kon ik heerlijk zeuren tegen Laure terwijl we aan de Alma ons middageten opaten. Hier zie je ons met pastasalades van bij de Mangetout. Die van Laure was 'Godfather' denk ik...

 En hier zie je mij (damn, wat zag ik er slecht uit zeg!) met m'n pastasalade pesto caprese en naast mij lag Julie haar cadeautje! (en mijn handtas :p)

 Dit was dus de pastasalade. Superlekker!

 Al de rommel die ik die dag mee naar Turnhout sleurde!

 Slechte kwaliteit maar deze make-up droeg ik toen ik met Julie, Nick, Davy en Vincent iets voor Julie haar verjaardag ging drinken. Nog best subtiel eigenlijk... Dit draag ik de laatste tijd soms gewoon overdag.

 Eventjes knuffelen met Tweety in de zetel.

 Eventjes in bed aan m'n blog werken (laptop was toen nog in Leuven dus moest et wel op papier aangezien ik geen zin had om terug m'n bed uit te komen)

 Een planning waar ik me uiteindelijk totaal niet aan heb gehouden... Goed geprobeerd Veronique!

 Een of andere mascara van de Action die ik heb uitgeprobeerd... Ik denk dat deze die van dat Smokey eyes setje was... (Totaal niet zeker eigenlijk)

 Net voor de les even in het MSI m'n middageten opeten. Deze keer is het de Veggie Verde van bij de Coup de Soup. Ook weer heel lekker, buiten de pijpajuintjes die erin zitten maar daar heb ik sinds een tijdje om de een of andere reden een beetje een degout van gekregen. <

 Angry birds, wie kent dit niet. Kunnen jullie al raden wat dit zijn? Nee? De nieuwe USB-sticks van Patricia en mij! Het vogeltje is van haar en het varkentje van mij. Hoe schattig/cool zijn die? :D


 M'n St.-Patricksday make-up eens uitgeprobeerd. Uiteindelijk denk ik dat groene oogschaduw niet echt m'n ding is...

 Eerste aardbeitjes uit Hoogstraten van het jaar! Superlekker!

 Ik kon het niet laten om hier een foto van te trekken. Deze vrouw schatte ik tussen de 40 en de 50... Persoonlijk vond ik de kledingkeuze niet zo geslaagd... Panterprint heeft al snel iets marginaals en zeker in de vorm van een legging... En dan nog die Uggs erbij... Ik hou van Uggs maar er zijn grenzen.

En dan eindelijk, na heel lang nog eens mosseltjes gegeten. Wel buiten het seizoen volgens Julie maar toch heb ik er van genoten. ;)

Zo, de volgende LTME kunnen jullie dus binnen dit en twee weken al wel verwachten. Iets sneller dan dat deze is gekomen dus. ;) Ik hoop dat het het wachten een beetje waard was! 


Liefs

Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten