vrijdag 1 maart 2013

Julie: Look like a Star


Look like a star: Little Mix

Zou het niet leuk zijn om op je favoriete zangeres te lijken?

Deze keer heb ik er voor gekozen voor de meidengroep Little Mix de volgende vier weken onder de loep te nemen wat betreft kleding. Ik zal van ieder van hun een foto laten zien, voor het geval je ze nog niet mocht kennen, en daarbij geef ik dan ook een collage van een look die ik gemaakt heb op polyvore.com


Perrie Edwards
Als eerste koos ik voor zangeres Perrie. Ik vind haar een super goeie stem hebben en ook beste een aparte stijl.


Perrie heeft een heel aparte stijl. Ik vind dat je deze niet kan omschrijven in één woord. De ene keer ziet ze er erg lief en vrolijk uit, een andere keer kiest ze dan weer voor stoer. Deze blondine gaat sinds kort ook met een paars kapsel door het leven, dus je kan haar zeker gewaagd noemen. Als je haar look dus wil overnemen moet je veel lef hebben, maar dan val je natuurlijk ook wel echt op tussen alle anderen. Oh ja, voor ik het vergeet! Iedere Mixer heeft een eigen symbooltje, dat van Perrie is de bloem!


Top: $20 - allyfashion.com
Pants: €120 - jades24.com
Jacket: $160 - blogspot.com
Hair crown: $62 - etsy.com
Heels: $157 - heels.com
Necklace: $22 - missselfridge.com
Bracelet: $35 - etsy.com

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten