zaterdag 30 maart 2013

Julie: Life through my eyes #4


Life Through My Eyes
Het is weeral even geleden dat jullie nog een LTME van mij kregen. Ik neem wel foto’s, maar ik heb gewoon geen tijd om deze op de computer te zetten en om blogposts te schrijven! Waarvoor nogmaals mijn excuses… Maar deze keer krijgen jullie nog eens een uitgebreide kijk in mijn leven, waarbij alles in foto aan je voorbij gaat.
De eerste foto spreekt voor zich denk ik.. Ik lees heel erg graag en lees altijd voor het slapengaan.

Het boek dat je hierboven ziet is ’50 Tinten Vrij’, het laatste boek uit de trilogie. Ik kreeg ze voor kerstmis van Nick en las het laatste boek afgelopen weekend uit. Momenteel ben ik bezig in ‘Het Huwelijkscontract’ van Jennifer Probst. (Daar heb ik ook een foto van, die je kan zien in mijn Shoplog!)

Deze foto heb ik genomen op mijn stageplaats, op mijn bureau. Deze mooie rode roos had ik gekregen op Internationale Vrouwendag. Elke vrouw (ook stagiairs, jippie!) kregen die dag een roos. Ik vond het echt super leuk en koos natuurlijk een mooie, grote, rode roos.

Een van mijn collega’s koos voor een witte roos, en Hanne koos voor een roze, maar die had ze al mee naar huis toen ik deze foto nam.

Deze foto nam ik in een etalage in Antwerpen. Vroeger hield ik veel meer van lolly’s dan nu… Maar deze zijn natuurlijk sowieso te groot! ;-) Krijg jij al zin? En kies je voor de roze, of de gele? Of gewoon voor de schoenen, die ook bij op de foto staan!

We zijn ondertussen A-LLE-MAAL de sneeuw kotsbeu, maar deze foto vond ik toch nog wel grappig. Wanneer het sneeuwt dan waait het altijd schuin binnen op ons koertje. We hebben geen tuin, enkel dit kleine koertje. Het heeft zo echt enkele dagen blijven hangen.

Ook ben ik sinds mijn vorige LTME jarig geweest, zoals je ongetwijfeld gezien hebt op deze blog. Nadat ik bekomen was van de shock dat Vero een oude kinderfoto van mij gepost had, kreeg ik haar cadeautjes.

Dit is een suuuuuuuuuper lekkere douchegel van Philosophy in de geur cinnamon buns. Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik van kaneel hou, van àlles met kanneel. En dan krijg ik zulk luxeartikel van Vero, wat een schatje is ze toch he?

Op deze (superwazige, sorry!) foto staat de lippenbalsem met framboos die ook ook kreeg van Veronique. Je lippen voelen er heerlijk zacht van en je hebt echt een schattig roze kleurtje op je lippen. De frambozensmaak is ook erg lekker. Hij is van Yves Rocher.Enkele dagen later was het tijd voor de jaarlijkse jobbeurs op onze school. Onze klas stond er zelf ook met een standje rond solliciteren. Omdat wij dus standhouders waren mochten we samen met al die anderen eten aan het koude buffet. En màn wat was dat lekker!


Ik koos voor wat groentjes en fruit, koude pasta, kippenreepjes, aardappelsla & zalm. Het was echt allemaal even lekker, en dat glaasje witte wijn smaakte er ook prima bij! (Op de jobbeurs zelf kreeg ik ook verschillende dingen, de foto’s daarvan kan je bekijken in mijn Jobbeurs post!)

Als je nog niet genoeg gegeten had met het koude buffet was er natuurlijk ook nog het dessertbuffet. Je kon hiervan dus ook kiezen wat je het liefste wou hebben. Ik koos voor het potje met de witte pudding en aardbei (ongeveer in het midden op de foto, naast de chocomousse). Ook érg lekker!

Op de foto hierboven kan je mijn schattige katjestas zien, die ik ooit van Nick kreeg. De inhoud is misschien niet erg duidelijk, maar het is… Chai Tea Latte! Voor mijn verjaardag kreeg ik van Nick namelijk een Dolce Gusto machine! En daar ben ik uiteraard erg blij mee. ♥


Elke zaterdag ga ik met mijn grootmoeder inkopen doen in de GB (Carrefour market?) bij ons in Turnhout. En voordien gaan we altijd nog wat drinken. Er hing reclame voor een warme chocomelk met ofwel Tequilasmaak (bevat geen alcohol), ofwel Peer & Citroenmelisse smaak. Ik had wel zin in iets warm met iets fris dus koos ik voor het laatste. Je kreeg het in dat buisje dat je hierboven ziet en dat moest je dan in je kom gieten. Jammer genoeg was er niet veel van te proeven in je drankje! Helaas…


Ik heb jullie vorige keer als eens laten zien dat ik mee naar de voetbal gegaan ben met Nick. We zijn nog een tweede keer terug geweest naar de match Beerschot – Cercle Brugge. Ze wonnen met 3-1, maar helaas viel er niet meer veel te winnen aangezien beide ploegen laatst stonden in de competitie. De foto hierboven is in de cafetaria, de beer is het boegbeeld van Beerschot. Ik droeg die match zelfs een sjaal van de club. Nick had zijn oude sjaal bij en kocht een nieuwe, dus heb ik die maar aangedaan! ;-)

Ik zei jullie net al dat ik jarig geweest ben, maar ook mijn mama is jarig geweest. Vorige week donderdag (op 21/03) werd ze 47. Een kameraad van mijn ouders had een taart laten maken voor mijn mama met roosjes op, en in chocoladeletters haar naam en leeftijd. De taart was erg speciaal, we zijn het er nog steeds niet over eens wat er nu precies in zat. Je moest er echt van houden…

Afgelopen zaterdag (23/03) was het tijd voor het jaarlijkse galabal op het Sint-Victor. Op vrijdagavond gingen Nick en ik al samen met Laurens en Davy testen of de geluidsinstallatie en de lichten wel zouden werken. Samen hebben we alles klaar gezet voor de avond nadien. Van op de avond zelf heb ik geen foto’s, maar het was een échte knaller. Ik vond het super leuk en hoop alle gasten ook. In begin was het even schrikken dat Veronique en ik, samen met 1 hulpvaardige mama, het hele buffet met ons drieën zouden moeten doen! Maar gelukkig waren er nog de helpende handen van de vrouwen van het oudercomité die ons uit de nood hebben geholpen. Het was een super fijne avond, die zou ik zo overdoen! 


Afsluiten doe ik ook met een foto van toen. Hieronder zie je hoe de drie mannen alles klaar aan het maken waren voor het fantastische feest de dag nadien!

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten