zaterdag 16 maart 2013

Julie: Life through my eyes #3


Life through my eyes 3
Veronique slaagt er beter in dan ik om jullie geregeld een Life through my eyes te geven dan ik. Maar goed, ik doe ook mijn best om foto’s te trekken voor jullie! Het is niet altijd een goeie kwaliteit, omdat ik alles met mijn gsm (BlackBerry) trek.
Als eerste wil ik jullie een soort van nieuwe ‘hobby’ van mij laten zien. Het is niks fancy en zelfs misschien een beetje oubollig, maar ik vind het wel leuk als ik er de tijd voor heb! Legpuzzels maken.

Vero reageerde eerst een beetje vreemd, omdat ze aan gewone puzzels dacht.. Maar het is eigenlijk een mix tussen een doorstreeppuzzel en een kruiswoordraadsel, vind ik. Er zijn een heel aantal woorden gegeven, met een lengte van 3 tot 9 letters per woord. Het raster is leeg, op 1 woord na. Aan de hand hiervan moet je dus proberen het hele raster vol te schrijven met de woorden die onderaan staan. Het klinkt misschien moeilijk (of saai) maar dat is het eigenlijk niet.. Hieronder zie je een ingevulde puzzel.

Ik hoef je waarschijnlijk niet te vertellen dat zeker tijdens de examens het aantrekkelijk is om een legpuzzel in te vullen.. Dan lijkt namelijk àlles leuker om te doen! Ja ook ik had dus examens in januari. Ik kan met veel trots vertellen dat ik van alle derdejaars vakken geslaagd ben! Maar dit ging natuurlijk niet zonder studeren…


En alle bovenstaande boeken zijn van één vak! Gelukkig was ik er van door maar dat had niet veel gescheeld of ik was er niet door… Mondeling examen en verkeerde vragen trekken: bah! Maar gelukkig ben ik er vanaf!


Ik weet niet of jullie het kennen, maar tegenwoordig drink ik best vaak Vitaminwater. De eerste keer dat ik het zag was ooit in een aflevering van Gossip Girl, maar nu verkopen ze het hier ook gewoon bij Carrefour. Mijn favorieten? XXX met 3 soorten bessen in en D-fence met appel-framboos! Lees zeker ook de tekstjes eens op de flesjes want die zijn echt super grappig!


De laatste keer dat Nick en ik in Antwerpen waren wou ik per se naar de Starbucks omdat Vero me vertelt had dat ze daar ook Chai Tea Latte hebben. Ik kreeg echter eerst iets verkeerd (zonder dat ik het door had!) en dat is dan ook wat op de foto staat. Ik denk dat het geen thee, maar iets met koffie was. Nick had een Java Chip Cream Frappuccino.


In Antwerpen zelf was er van alles te doen en er stonden ook deze danspanelen klaar. Ik heb niemand effectief de Wals zien doen, maar ik vond het wel grappig. Die hieronder is van een andere dans maar ik weet niet meer de welke…
Er stond ook iemand in een roze berencostume! Kijk hoe schattig!!!


We zagen ook doorheen de dag enkele erg dure, chique auto’s rijden. Ik geloof dat dit een Aston Martin was…

Ik zag ook iemand met wel heel erg gekke schoenen.


Sorry voor de slechte kwaliteit, maar ik zou het snel en subtiel aanpakken… Het zijn dus torenhoge schoenen, aan de voorkant! Ze hebben dus geen achterkant, en dat zie je het beste bij de rechtse schoen. Ik denk dat ik er niet mee zou kunnen rechtblijven!


Nee, je hoeft je niet af te vragen of ik plots in de ban ben van gebouwen en architectuur! Dit is namelijk het gebouw waarin Nick werkt! Het was de eerste keer dat ik het zag… Ik ben er zelfs helemaal naartoe gewandeld, terwijl ik eigenlijk het verschot in mijn rug had toen! Om je een idee te geven: dit is tussen het Steen en het MAS en wij kwamen van het station…


Die avond gingen we naar de zaalshow van So You Think You Can Dance, en die was GE-WEL-DIG! Zoals je kan zien zaten we super dichtbij: op de 7de rij! Want deze foto is niet ingezoomd. Vorig jaar zaten we helemaal achteraan op het balkon en zagen we echt niks! 

Samen met ons zat trouwens ook Jan Kooijman in de zaal! Op deze foto kan je hem (als je even zoekt) zien staan!

Hij staat naast degene met het ruiten shirt, en zelf draagt hij er ook een!


Jullie weten misschien (of misschien niet) waar deze foto getrokken is? Ik doe stage op de personeelsdienst van de Warande en dit is mijn uitzicht. Recht voor me ligt het Sint-Victor, mijn vroegere middelbare school. En links op de foto is het gebouw van het Warandep’ant (ofwel de Kuub) te zien.


Ja, jullie zien het goed: deze foto is er een van een voetbalveld! Nick kreeg me zover om mee te gaan zien naar zijn favoriete ploeg: Beerschot. Ik weet het, ik weet het: ze doen het momenteel echt niet goed! De wedstrijd die wij gingen kijken was tegen Lierse en die verloren ze dan ook met 1-3! Toen we deze tickets kochten kregen we ook gratis tickets voor de wedstrijd tegen Cercle-Brugge op 16/03 dus hopelijk winnen ze dan wel!


De laatste foto die ik wil laten zien aan jullie is er eentje van een costume met de 100-dagen. Het thema was duo’s en ik zag iemand lopen als… Jawel: Pritt!
Haar duo partner was papier, maar die is niet te zien op deze foto. Toevallig ben ik er echt net achter gekomen dat ik het meisje in het Prittpak ken! Ik vond dit echt het coolste pak ooit! Voor mij verdiend dit costume de prijs van ‘Beste verkleed bij de 100-dagen’!


Ik zal zeker nog foto’s blijven trekken, dus hopelijk zien jullie snel weer een Life trough my eyes van mij! :)

x Julie

(Veronique: "Oops! Deze had ik al superlang in m'n inbox staan en gewoon niet meer aan gedacht! Gelukkig heeft Julie me er nog aan doen denken & hier is het dan!")

1 opmerking:

  1. Hé, Dan werkt Nick op één straat van Kenneth zijn kot ^^ Ik loop die afstand heel vaak, maar meestal wel zonder verschot dan, hihi :) dan gaan we op de kaaien zitten met een pot Ben & Jerries van de Albert Heijn! :D x

    BeantwoordenVerwijderen