zaterdag 16 maart 2013

Goed nieuws!

Voor de fans van de Pink Grapefruit-, Satsuma- & Brazil nutlijn van The Body Shop. Dit vertelde de verkoopster in Leuven me toch. Op de Amerikaanse site vind ik helaas de Brazil nut nog niet terug.Ik weet wel niet vanaf wanneer deze terug zijn. Als ik ze in de winkel tegenkom, zal ik het meteen laten weten. 

Zelf vind ik van deze drie vooral de Brazil nut en de Pink grapefruit echt super qua geur. De scrub van de Brazil nut zou ik zo beginnen opeten. (Helaas smaakt ie niet zo lekker als hij ruikt) Hij ruikt naar.. Ja, waar ruikt hij nu precies naar? Ken je het gevoel dat je een geur ├ęcht kent, maar er gewoon niet op kan komen naar wat het nu precies ruikt? 
Patricia denkt naar het gebak dat bij een vla wordt gebruikt, mama denkt marsepein en ik vind het gewoon geweldig.
De Pink Grapefruit is typisch pompelmoes en ruikt gewoon enorm fris. Perfect voor de zomer dus (als we die dit jaar tenminste gaan krijgen!). 

De Satsuma heb ik zelf nog niet gehad, dus die zal je zelf eens moeten gaan ruiken. (De andere twee eigenlijk ook hoor!)

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Ik heb een mini body butter van de Grapefruit in Antwerpen in The Body Shop gezien, dus als je die wil: die is er al/nog!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De mini's van Grapefruit zijn inderdaad tussendoor nog wel te vinden maar ik had het over volledige lijnen :D (Nuja, ik heb hier nog 3 miniscrubs ervan en 750ml douchegel :p)

      Verwijderen