zondag 10 maart 2013

Face of the day: Last Saturday

Gisteren was het een hele rustige dag, tot het moment kwam dat ik moest gaan werken. Dit kwam doordat ik net na het werk naar de Candela 'moest' om samen met Julie (& co.) haar verjaardag te gaan vieren. Dus sprong ik voor dat ik ging werken in de douche en deed ik toen al mijn make-up. Niks te opvallend, gewoon iets simpel met het nude palette van Catrice. 

 Met open ogen, zonder flits. 

Oogjes dicht! 

 Foto met flits. He, bah, sinds enkele dagen heb ik enkele puistjes op m'n kin. Gelukkig merk ik wel dat ze minder worden nu ik Hope in a jar gebruik. 

Even m'n oog van dichtbij.

Producten die ik heb gebruikt voor heel m'n gezicht:
- Hope in a jar van philosophy
- City Block Sheer Oil-Free Daily Face Protector Broad Spectrum SPF 25 van Clinique
- Nude palette van Catrice
- eyeliner van Catrice
- mascara van Max Factor: false lash effect

- poeder van miss sporty

Liefs
VeroniqueGeen opmerkingen:

Een reactie posten