donderdag 28 maart 2013

Druk druk druk! Aaaah!

Deze avond wordt even wat druk en hectisch maar goed, dat mag af en toe wel eens. Eerst heb ik om 17u30 een test van Engels. Dit tot daar aan toe, daar heb ik voor geleerd dat moet wel lukken. Maar dan... Die test duurt ten laatste tot 18u30 maar ik hoop ietsjes vroeger klaar te zijn. 

Want ik ga naar het Campustoneel kijken en ik word opgehaald om 19u. Dus, dat wordt naar kot spurten en daar eten en me klaarmaken. Je zou denken dat je voor een toneel niet zoveel moeite moet doen en dat is waar, voor een toneel op zich zou'k me niet helemaal opmaken maar ik ga recht van het toneel nog op stap met enkele vriendinnen en dan wil ik er natuurlijk op m'n best uitzien. 

Jaja, dit wordt weer make-up opdoen in 5 minuutjes ofzo :p Misschien moet ik m'n avondeten gewoon al voor de test eten... Dat is ook een optie... Mneh, ik heb nog eventjes tijd om erover na te denken :D Ik zal jullie zeker vertellen hoe het geweest is ;) 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen