dinsdag 12 februari 2013

Waar fruit wel niet goed voor is

Gevonden op http://www.facebook.com/Beautyyours.nl

Dit zag ik net op facebook en vond ik op zich nog wel interesssant om te lezen. Ikzelf ben geen held wat fruit eten betreft. Ik vergeet het gewoon of ik heb geen zin in de fruitsoorten die ik thuis of op kot heb, dit komt ook regelmatig voor. Natuurlijk weet ik wel dat je twee stukken fruit per dag moet eten en dit probeer ik de laatste tijd ook echt wel te doen. Lees goed, probeer want de ene dag zou ik meer eten, terwijl ik daarna misschien een hele week niets van fruit eet. 

Ik vind het vaak ook nogal snel een een plakkerige boel worden. Zo ben ik geen held in een sinaasappel te schillen zonder dat m'n bureau helemaal plakt door het sap dat ineens alle kanten uitspuit wanneer ik een beetje druk zet. Om dan van m'n handen nog maar te zwijgen. Dit is natuurlijk geen excuus maar ik zeg het, het komt er soms gewoon niet van. 

Toen ik dan daarnet dit zag, bedacht ik me dat dit misschien een extra duwtje in de rug kon zijn om het toch meer te gaan eten. Door gewoon nog eens enkele voordelen ervan op een rijtje te zien staan. Mooi gevisualiseerd met prentjes erbij. (Al maar goed dat bij bananen athleten vermeld staan. Aangezien ik dat toch niet ben, mis ik niets als ik de bananen oversla. Ben er geen grote fan van.)

Eten jullie eigenlijk elke dag braaf die twee stukken fruit? En is er fruit dat jullie supergraag eten of net opzij laten liggen? 

Liefs
VeroniqueGeen opmerkingen:

Een reactie posten