dinsdag 5 februari 2013

This is your captain speaking

Ik ben BelgiĆ« en z'n vies weer echt beu voor de moment. Ook wil ik er precies gewoon even tussenuit. Weg van alle drukte, al het gezaag (niet op iemand persoonlijk, het ligt aan mij). Gewoon even rust, wat tijd voor mezelf. Dit is helaas niet mogelijk aangezien dit best ongepland is en ik er dus geen tijd voor heb. (Werken, m'n blog, afspreken met vrienden die me nog eens willen zien. Damn, me so popular!) Daarom kan ik niet anders doen dan kijken naar foto's van exotische stranden en drukke steden en dromen. 
Dromen jullie mee?Heeft er iemand nog een plaatsje over in z'n koffer? Ik wil mee! 

Liefs
Veronique

PS: Kunnen jullie de laatste 6 steden raden vanop die foto's? :D 
1 opmerking:

  1. Ik was van de week in Londen. Twas wel tof ze, maar voort weer hadde niet mee moeten gaan :D

    BeantwoordenVerwijderen