donderdag 7 februari 2013

Shoplog 6 februari '13

Ik zag al op verschillende sites nieuwe spulletjes van Essence en Catrice en daardoor had ik in m'n hoofd al een hele wishlist opgesteld. Hiervan heb ik vandaag enkele dingen kunnen bemachtigen. Ik heb nog niet alles gekocht wat ik wou, maar daar ga ik binnenkort eens verandering in brengen. Kijken jullie even mee naar wat ik al wel heb kunnen vinden? Als eerste iets non-beauty. Ik vond deze twee leuke notitieboekjes bij de Action en ik ben van mening dat ik nooit genoeg notitieboekjes kan hebben. Zeker deze in A6-formaat zijn ideaal. 

Twee leuke groene lakjes van Essence. De felste is 138 L.O.L, de andere heet Upper Green Side, als ik tenminste de juiste op de site heb gevonden. Op de flesjes vond ik helaas de namen niet. 

Een blauw-groenglitterende magnetische nagellak van Essence, in de naam witch you were here. 

Van de lakjes heb ik nog geen swatches. 

Een magneetje in penvorm, ook nog niet uitgetest. 

Een concealer van Essence, om eens te testen, aangezien m'n palette van Catrice zo goed als leeg is. 

Swatches van de concealer. Ik denk dat het duidelijk is welke kleur welke swatch is hé? :p

Als laatste het Absolute nude eyeshadow palette van Catrice. Ik vind oogschaduwpalettes altijd heel leuk omdat het per kleur altijd wel iets goedkoper uitkomt dan mono's en ook omdat je dan natuurlijk meerdere kleuren in een hebt, waarvan je weet dat ze op de een of andere manier wel bij elkaar passen. 

 Jammer genoeg kon ik geen foto's meer in het zonlicht nemen (door het gebrek aan -) want in de zon zien de kleuren er toch tien keer zo goed uit. 

De drie lichtste kleuren. Hier staan jammer genoeg geen namen bij. 

Swatches van de drie kleuren.

 Op deze foto linkse de meest linkse kleur erg hard op de meest linkse van de vorige foto maar in het echt zie je duidelijk een groot verschil. Deze is veel donkerder maar dat merk je ook aan de swatches. 

 Deze zijn veel bruiner dan de vorige drie, die hadden een iets rozigere ondertoon. 


De look die ik ermee gemaakt heb. Het enige dat ik nog meer gebruikt heb is een eyeliner van Essence en een mascara. 

Zo, ik heb mijn stash vandaag weer een klein beetje uitgebreid. Als ik nog iets kan bemachtigen van de nieuwe producten, zal ik die zeker laten zien! ;)

Liefs
Veronique 

1 opmerking: