zondag 17 februari 2013

Lay-out

Zoals jullie allemaal wel gemerkt hebben, heb ik even geleden m'n lay-out veranderd. Ik was het roze beu en vond die foto's ook heel amateuristisch overkomen om de een of andere reden. Ook vond ik het wat rommelig en druk. Nu heb ik al wel van enkele mensen de reactie gekregen dat m'n vorige lay-out beter was maar dan weer van andere dat ze deze verkiezen.

Wat denken jullie er eigenlijk over?

 Deze was het vroeger maar dan met een roze achtergrond.


En deze is het nu!

Persoonlijk was ik, zoals ik al gezegd heb, het roze en die foto's gewoon beu en ben ik erg blij met m'n nieuwe. Waaraan ik, ondanks dat het vrij simpel lijkt, toch wel even werk heb gehad. De juiste kleur voor bij de achtergrond zoeken, het ideale lettertype vinden, ervoor zorgen dat het allemaal juist staat zodat alles netjes op z'n plaats staat als het eenmaal in de lay-out wordt opgenomen.

Ik zeg jullie nu al wel dat dit ook niet vaststaand is. Voorlopig blijft het dit, maar als ik op een hoogtepunt van creativiteit met iets beters op de proppen kom, zal ik het ook wel weer veranderen.

Dus, wat is jullie mening? Welke lay-out vonden jullie beter en vooral waarom?

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten