zaterdag 2 februari 2013

Knappe koppen

De meeste boekjes staan vol met mooie vrouwen, opgemaakt, leuke kleren (of zonder kleren) en af en toe vind je ook wel een advertentie met een knap, mannelijk model. In mijn ogen stiekem nog veel te weinig. Daarom dat ik eergisteren al een tussendoortje heb geplaatst en dat ben ik nog wel vaker van plan te doen. Nu wil ik er even een hele blogpost aan wijden. Waarom? Again, omdat het kan. En omdat het oog ook iets verdient. Ik ga jullie nog wel een beetje op jullie honger laten zitten, omdat ik het vandaag alleen maar over knappe koppen ga hebben, geen schoon lijven dus. ;)

Lekker & Belgisch


Jo Hens, familie-acteur & zanger. Niet iedereen gaat hem waarschijnlijk even knap vinden maar hij mag van mij altijd wel eens langskomen (en zelfs blijven!). Hij heeft zo iets badboy en sommigen weten van mij dat ik wel iets voor badboys heb. 


Kurt Rogiers. Hij wordt misschien een jaartje ouder maar ook hij zou me nog kunnen krijgen denk ik, ondanks het leeftijdsverschil. Ik vind ook dat hij knapper wordt naarmate hij ouder wordt. Een beetje de George Clooney van België. 

Knappe buitenlanders

Heath Ledger. Jammer genoeg een aantal jaren geleden overleden maar damn, zo'n knappe man...


Een specialleke, maar daarom niet minder knap! 


Mark Ruffalo. Ik weet niet of hij echt héél bekend is maar voor zulke mannen zou'k toch graag een jaar of 15 ouder zijn... *zucht* Dromen mag hé! 


Hugh Laurie, of het is door de genialiteit van zijn personage in House M.D. of zijn ogen of zijn badass gehalte. Ik weet het niet. Maar in mijn ogen is het echt nog een knappe man. Alleen, again, de leeftijd hé! 


Dokter Robert Chase oftewel Jesse Spencer. Hetzelfde programma als Hugh Laurie maar heel andere manier van knap. Eerder typisch knap, maar het blijft knap. Ik heb lang getwijfeld of ik een foto met lang of kort haar zou nemen, maar vanwege de mindere kwaliteit van diegene met het korter haar, ben ik voor deze foto gegaan. 

Er gaat hier sowieso nog wel een vervolg op komen! Maar ik dacht dat dit voorlopig wel genoeg was voor een zaterdagvoormiddag. ;) 

Geniet nog van het weekend! 
Veronique
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen