zondag 3 februari 2013

Julie: Song Challenge, day 15


Day 15: A song that describes you

Ok√©, dit heb ik vooral gekozen omdat het me een hele tijd geleden erg bekend in de oren klonk. Toen het nummer het meeste van toepassing op me was kende ik het nog niet… Kortweg gaat het over een meisje dat een nieuwe vriend heeft maar nog steeds de gevolgen van een vorige relatie met zich meedraagt. Ook al beseft ze dat ze het veel beter getroffen heeft met die nieuwe vriend heeft ze het er nog steeds moeilijk mee zichzelf helemaal te geven. Daarin herkende ik mezelf wel, ook al ben ik nu al bijna 5 jaar gelukkig met Nick!  En ik heb dit nummer ook gekozen omdat ik het gewoon een erg mooi nummer, met erg mooie tekst vind. Ik zou zeggen: geniet er van!

- A Fine Frenzy - Near To You


Julie x


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen