vrijdag 1 februari 2013

Julie: Look like a Star


Zou het niet leuk zijn om op je favoriete actrice te lijken? Wel daar heb ik dan de oplossing voor. Vandaag koos ik er voor om me te verdiepen in de looks van de meisjes van Pretty Little Liars. Ik zal van ieder van hun een foto laten zien, voor het geval je ze nog niet mocht kennen, en daarbij geef ik dan ook een collage van een look die ik gemaakt heb op polyvore.com

Aria Montgomery aka Lucy Hale
Ik begin met mijn favoriete Liar uit de serie: Aria. 


Ik vind haar niet enkel mooi maar ook qua karakter is ze mijn favoriet. Haar kleren zijn soms een beetje alternatief maar die stijl kan ze wel hebben. Ik vind het super mooi, maar iets te gewaagd om zelf in rond te lopen. En dan nu tijd voor mijn collage. Het zijn allemaal kleren uit bestaande winkels die je zelf zou kunnen kopen. Mocht je er dus zin in hebben kan je ze gerust opzoeken om ze online te kopen of op zoek te gaan naar een winkel bij jou in de buurt. Prijs en website staan er bij vermeld. Je kan natuurlijk ook altijd op zoek naar een (goedkoper) alternatief.

Jurk: $49 - bqueenshoes.com
Biker Jacket: $116 - topshop.com
Heels: $1,250 - giuseppezanottidesign.com
Bag: £35 - nelly.com
Bracelets: £3.99 - newlook.com
Necklace: $121 - maxandchloe.com

 Julie x

2 opmerkingen:

  1. Het viel me nu pas op omdat Patricia er iets van zei, maar misschien kan je voortaan ook beter iets meer budget schoenen kiezen :p Om het toch een beetje haalbaar te houden :p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Daarom staat er ook: "Je kan natuurlijk ook altijd op zoek naar een (goedkoper) alternatief." :-)
    Ik kijk niet naar de prijs, maar naar wat bij het personage past... :-)
    Soms zijn dat dure spullen omdat bepaalde personages of mensen nu eenmaal dure dingen dragen en dat net bij dat karakter hoort... :-)

    BeantwoordenVerwijderen