woensdag 13 februari 2013

Humor op een woensdagochtend

Woensdag, we komen steeds dichter bij het weekend en om iedereen die moet werken of net zoals ik geen krokusvakantie heeft een hart onder de riem te steken, hier even wat  prentjes van op facebook. Laten we deze woensdag goed beginnen. En ik die dacht dat enkel mijn mama die logica kende...

Bij deze was het heerlijk om de reacties te lezen. "If you answer anything else than 3, you're a fucking retard." Yeah, sure mister smartiepants. It would make sense if you'd known the right answer. Die discussies daar zijn heerlijk. "It's 3" "No, it's 1" "None of both, it's 7!" "Oh, fuck it, it's 69" xD "It's three, there are no brackets!" Ik doe dan misschien wel talen, maar zelfs ik zie dat het antwoord 7 is. Zucht... Voeten omhoog want het niveau gaat passeren! 

Veronique


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen