donderdag 17 januari 2013

Waarom wij vrouwen zulke geweldige wezens zijn #1


Hoe hard we soms ook klagen, als we eerlijk zijn moeten we toch toegeven dat vrouw zijn geweldig is. Sommigen zullen zich wel afvragen: "Waarom is dat dan zo geweldig?"
Wel, jullie krijgen van mij vandaag al de eerste 7 redenen! 

1. We leven langer. 
Het is nu eenmaal zo dat vrouwen gemiddeld 5 a 6 jaar langer leven dan mannen. (Hier in België toch, de extacte getallen van andere landen weet ik niet) Dus als je ooit door een man zwaar gekwetst bent, heb medelijden met hem. Hij leeft al korter en nu dus ook nog zonder jou! Arme stakker! (Z'n verdiende loon natuurlijk!)

2. Het is niet erg om een ramp te zijn in sport. 
Dit is vooral duidelijk op de middelbare school. Er wordt gewoon veel minder van je verwacht op het gebied van sport. Wij meisjes moesten 3km lopen in de laatste jaren terwijl daar bij de jongens nog minstens een halve kilometer bijkwam! En als je daar klungelig staat te wezen met de bal en niet goed weet wat doen, geen paniek! Dat vindt men vast wel schattig. 

3. PMS is altijd een excuus, voor alles. 
Je zit niet zo lekker in je vel en snauwt al heel de dag iedereen in je omgeving af. Wel, jammer maar hé, jij kiest er ook niet voor om je regels te hebben met alle miserie vandien! Ze moeten er maar tegenkunnen! Als je boos bent, PMS; lukt iets niet, PMS, geen zin om te koken of op te ruimen, PMS. Het wordt al duidelijk zeker? ;)

4. Make-up
Ik kan het me inbeelden dat mannen dit niet echt missen, of toch niet alle mannen, maar hoe geweldig is make-up?! Je bent ziek of te lang gaan stappen en je ziet eruit als een halve dooie. Gewoon een beetje foundation, concealer, blush en mascara en je ziet er weer uit alsof er niets aan te hand is. It's magic. 

5. We hebben altijd gelijk. 
Regel 1: Vrouwen hebben altijd gelijk. En als we geen gelijk hebben gaat automatisch weer regel 1 in werking, We hebben ALTIJD gelijk. 
Diegene die hier opgekomen is, verdient de nobelprijs. Geen idee welke nobelprijs, maar die verdient er gewoon een. En dat is zo, want aangezien ik een vrouw ben, heb ik ook altijd gelijk. 

6. Huilen.
Net zoals PMS een excuus voor alles is, kan bij ons huilen het gevolg van alles zijn. Het vriendje heeft dit niet of dat wel gedaan en we zijn er gelukkig of verdrietig om => we mogen huilen. We zien een zielige film, laat die tranen maar komen, niemand die er raar van gaat opkijken. Als een man bij een film huilt daarentegen... Tsja... 
(Trouwens, huilen helpt soms ook bij het oplossen van ruzies. Een man vergeet dan gewoon waarom hij boos was! Another magic trick!)

7. Borsten. 
Ik zou niet meer zonder kunnen, geef ik eerlijk toe. Eigenlijk moet ik gewoon niet meer uitleg bij. Borsten an sich is reden genoeg! 

En om af te sluiten, geen reden maar wel een knalnummer:


Gewoon, omdat we er trots op mogen zijn dat we een vrouw zijn! 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten