vrijdag 25 januari 2013

Tag: The chosen one

Deze tag kwam ik tegen op Teskuh.nl en zij verwees me dan in haar blogpost voor de rest van de uitleg naar lisanneleeft.nl. Daar las ik alles even rustig door en dacht ik: "Ja! Dit is iets voor mij!" 

De bedoeling van deze tag is dat je één quote uitkiest die volgens jou helemaal bij je past en dan ook even uitlegt waarom je net die quote hebt gekozen. 


« La vie est trop courte pour être petite.  »

Deze valt op vele manieren te interpreteren, vind ik. Ik zie hem een beetje als aansporing om je dromen en ambities na te jagen en niet zomaar op de achtergrond te blijven. Het is jouw leven, jouw verhaal en het is de bedoeling dat jij de hoofdrol erin speelt. Je moet de tijd die je krijgt benutten om de best mogelijke versie van jezelf te worden. 

Ik heb ook het gevoel dat ik vroeger misschien veel te verlegen was en veel te hard over me heen heb laten lopen. Die tijd is nu gelukkig voorbij en ik laat me niet zo snel meer doen. Het gebeurt toch nog iets te vaak dat ik maar snel met iemand z'n mening akkoord ga om geen ruzie te krijgen. Of dit echt zo verkeerd is, weet ik niet. Misschien is dat net ook een goede eigenschap.


Kennen jullie quotes die jullie goed omschrijven of waar jullie het eens mee zijn? 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten