donderdag 31 januari 2013

Tag: 7 Deadly sins of beauty

En weeral een tag! Eventjes vooral nog nu voor tijdens de examens omdat dit toch vrij snel gemaakt is en in mijn ogen ook nog eens leuk was! Deze tag heb ik weer bij Teskuh.nl gevonden. (DANKU TESKUH!)

Jullie kennen allemaal wel de 7 doodzonden of hebben er tenminste toch eens van gehoord. Hier is dus een tag die daarop gebaseerd is! Veel plezier! 
Hebzucht

Wat is je goedkoopste beautyproduct en wat is je duurste? 
Ik ga beginnen met het makkelijkste en dat is m'n duurste product, namelijk Estée Lauder Idealist Pore Minimalizing Skin refinisher. Dit is een serum dat m'n huid heerlijk glad doet aanvoelen en is in mijn ogen z'n prijs echt wel waard! Ik heb €55 euro betaald voor een flesje van 75ml maar dit heb ik met korting gekocht, de normale prijs is rond de €84. *slik*
Mijn goodkoopste product is zijn enkele oogschaduws van Manhattan. Deze waren €0,50 per stuk in de salesbakken van de kruidvat. Het zijn geen grote, maar op dat moment voelde dat als de beste koop die ik ooit gedaan had. 
Woede
Met welke beautyproducten heb je een haat/liefde relatie?

Pfoeh, met half m'n stash eigenlijk... Maar als ik echt moet kiezen is het wel met foundations... Ik vind het enorm mooi op op bij een ander te zien als het mooi in aangebracht en het de juiste kleur is. Het enige probleem is dat ik zelf m'n juiste kleur en product nog niet heb gevonden. Zo stond ik daarstraks (ik schrijf dit op woensdag) met een foundation van Rimmel in m'n handen en ik heb echt getwijfeld of ik het zou kopen (3 euro korting, dus €9,50 ipv €12,50) maar ik heb het niet gekocht omdat ik gewoon niet weet of ik het echt wel zou gebruiken. 
Gulzigheid
Wat zijn je lekkerste beautyproducten?

Aparte vraag, maar doordat de zonde 'gulzigheid' is, neem ik aan dat er de favorieten worden bedoeld. Een van m'n all-time favorieten is m'n mascara, de False Lash effect van Max Factor. Ohja en lippenbalsem. Alle soorten, geuren, smaken, kleuren! Omnomnom! Luiheid
Welk beautyproduct verwaarloos je uit luiheid?
Eigenlijk alles qua gezichtsverzorging... Van reinigen tot dagcrème, maskertjes... En dit is echt pure luihuid. Hetgene ik dan nog het vaakst gebruik, is dat serum van Estée Lauder, gewoon omdat ik het zo geweldig vind qua aanvoelen! 


Trots
Welke beautyproducten geven je het meeste zelfvertrouwen?
Producten die m'n ogen doen opvallen. Zo kom ik liefst zo weinig mogelijk buiten zonder m'n mascara en als ik die niet op heb dan toch liefst een beetje oogpotlood. Ik voel me dan ook helemaal geweldig als ik een ooglook heb gemaakt en mensen dan bevestigen dat het mooi gedaan is. Heeeerlijk. 

Lust
Wat vind je het meest aantrekkelijk aan het andere geslacht?
Damn, weer een moeilijke in mijn ogen. Ik kijk eigenlijk vooral naar het totaalplaatje denk ik. Alhoewel ik heel lang iets voor handen heb gehad. Vraag me niet waarom of  hoe het komt maar zo was het wel. Ook naar de ogen en de lach kijk ik vrij snel. 

Jaloezie
Welke items zou je het liefst ontvangen als cadeau?

Cadeaubonnen van bijvoorbeeld de Ici Paris. Of iets van m'n wishlist van die winkel natuurlijk. Ik zou graag wat producten uittesten van Philosophy. Zeker 'Hope in a jar' spreekt me erg aan door de goede reviews die ik erover heb gelezen. Ook heb ik de tester eens op m'n hand geprobeerd en echt waar, die substantie! Het is precies een mousse maar toch voller en ooh, ik kan het echt niet uitleggen! Als je de kans hebt, zeker eens proberen! 

Zo, dit waren mijn zeven deadly sins of beauty. Wat zijn de jouwe? 

Liefs,
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen