maandag 7 januari 2013

Song Challenge: day 20

Day 20 – A song that you listen to when you’re angry

Ok, ik weet het! Ik ben weer een dagje te laat maar ik was gisteren zo geconcentreerd aan't  leren dat ik er niet echt meer aan gedacht had! Het spijt me, weeral! Daarom dat ik m'n best zal doen om vandaag of morgen nog eens een andere post buiten de 30 day song challenge online te zetten. Ik beloof dat ik echt m'n best ga doen!

Maar goed, weer even tot de essentie van deze post. En weer ga ik cheaten door jullie twee liedjes te geven. :p (Beetje om die dag vertraging ook te compenseren) Wat denken jullie ervan? Kijken jullie mee naar welke liedjes die ik luister wanneer ik boos ben? 

Enjoy! 


Gives you hell van The All American Rejects.

En dan uiteraard nog een welgemeende 'Fuck you' naar de persoon waar ik boos op ben.
Heerlijk toch?

Liefs
Veronique


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen