woensdag 30 januari 2013

NIEUW!


Vanaf vrijdag starten we hier op Verodoesthis met een vaste rubriek. Neen, geen Life through my eyes die elke vrijdag komt en ook niet elke vrijdag een recept! Het wordt iets dat jullie hier bij ons nog niet tegen zijn gekomen. 

Al nieuwsgierig? Laat ik jullie eerst nog wat anders erover vertellen. De eer gaat volledig naar Julie aangezien het haar idee was en zij ook voor die blogposts gaat zorgen. Het enige dat ik dan nog moet doen, is het gewoon inplannen. Geweldig toch? (Waar vind ze die tijd toch om dat allemaal al te doen?) 

Ik ga zelfs zo gemeen zijn dat ik vandaag nog niet ga vertellen wat het juist wordt. Oeeeh, leuk hé. Het enige dat ik erover nog wil vertellen, is dat het me heeft doen overwegen om vrijdag officieel naar Fashion Friday te veranderen. Dit wordt nog in overweging genomen. ;)

Dus ik zou zeggen: Afspraak elke vrijdag om 09u! 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Aaah, deze post maakt mij zelfs haast nieuwsgierig! En ik weet dan al wat het is, haha! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen