vrijdag 18 januari 2013

Life through my eyes #6b

Bij m'n vorige LTME heb ik enkel m'n gsmfoto's getoond aangezien ik m'n SD-kaartje in Leuven was vergeten. Die foto's hadden jullie dus nog tegoed van mij! Ik moet wel héél eerlijk zijn dat ik geen idee meer heb van wanneer tot wanneer die ongeveer zijn.

Maar soit, kijk maar even mee! 


Sneeuw! Dankzij deze en de volgende foto weet ik weer wel welke periode dit ongeveer was! Ik vermoed dat deze 6/7 december (2012) zijn getrokken! 


Pasta carbonara uit een zakje, met pesto en zongedroogde tomaatjes er bij ingesmeten 


Hondje in de sneeeeeuw! 


"Tu me manques" oftewel "Ik mis je". Mneh, niet meer van toepassing zoals het toen bedoeld was! 


Tweety die zoals altijd weer voor de gedrogeerde look gaat. Katten! 


Eten maken op kot. Aardappelschijfjes (voorgekookt) met wat olie en kruiden erover en dan in de oven! 


En dit pasta natuurlijk uitstekend bij een biefstukje met tomaatjes en gebakken champignons. 



Deze en enkele volgende foto's hadden eigenlijk een shoplog moeten worden maar aangezien een groot deel cadeautjes voor m'n zus waren, besloot ik er uiteindelijk toch geen shoplog van te maken. Hier zie je een make-uptasje van Claire's. 


Nailart! 

Nagellakjes. De zilvere waren voor mij en de blauwe voor Patricia. 


Ook was ik naar het Kruidvat geweest en besloot ik daar dat ik een nieuw wit oogpotlood en een zwarte eyeliner nodig had. (De eyeliner was jammer genoeg na 1 vrij heftige winged line al vrij uitgedroogd. Nu kan ik hem al wel terug wat gebruiken..)


Daar had ik dan ook twee horloges gekocht. Die met het grijze bandje is voor mij en die met het goude weer voor Patricia. 


En hier zie je hoe groot het werkelijk is als ik hem aanheb. Me Gusta! 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Waarom word ik niet in je blog vermeld ?
    -Gertjan

    BeantwoordenVerwijderen