zondag 27 januari 2013

Julie: Song Challenge; day 8


Day 08: A song that you know all the words to

De lijst met nummers waarvan ik elk woord ken is EIN-DE-LOOS. Als het gaat om schoolboeken vanbuiten leren ben ik echt een sucker, maar liedjes? Wel, ik geef toe: ik ben een spons! Natuurlijk ken ik de liedjes die vaak op de radio komen goed, maar ik heb ook nogal een ruime muzieksmaak, dus ook daarvan ken ik veel nummers. Daarom wou ik voor deze challenge een speciale kiezen, waar ik vrij zeker van ben dat niet iedereen alle woorden kent. (Oké, Vero ik weet dat jij dit ook kent!) Ik koos voor een Italiaans nummer, waarvan ik de tekst ook prachtig vind. (Zoek een vertaling! ;-))
- Laura Pausini – La Solitudine


Julie x 

3 opmerkingen:

 1. Of ik ze écht allemaal ken van dit liedje, durf ik niet te zeggen maar het zal er toch niet ver vanaf zitten! Ken het liedje ook dankzij jou, Julie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Kenneth kent dit ook! Maar hij zingt wel kattevals... x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zorgen dat de muziek luider staat dan dat hij kan zingen, helpt meestal wel. ;)
   Dan snappen de meesten de hint! :D x

   Verwijderen