woensdag 30 januari 2013

Julie: Song challenge: Day 11


Day 11: A song from your favourite band

Het was moeilijk kiezen tussen welke band nu precies mijn favoriet was. Maar ik wil eigenlijk graag elke dag een àndere artiest kiezen voor deze challenge zodat het niet eentonig wordt. Daarom viel Evanescence al meteen af. Toen twijfelde ik nog serieus tussen Paramore, Little Mix of The Pretty Reckless. Maar van die twee laatsten komt er later nog een nummer aan bod. Ik koos dus voor Paramore. Ze hebben veel nummers, die ik bijna allemaal goed vind, dus was het moeilijk kiezen. Ik koos voor een onbekend nummer, omdat ik het leuk vind om mensen andere muziek te leren kennen. Misguided Gohsts is een erg mooi en rustig nummer, geniet er van!

- Paramore – Misguided GhostsJulie x

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen