zaterdag 26 januari 2013

It's on the lips.

Omdat ik toch wat meer aandacht wil besteden aan het beauty-gedeelte van m'n blog, heb ik vandaag voor jullie swatches van 4 lipproducten. Twee lipsticks van Bourjois en dan nog twee lipglossjes, eentje van Essence en de andere van Catrice. Hier zie je me eerst nog even zonder lipproduct zodat jullie goed het verschil kunnen zien, vooral wat betreft de iets meer nude kleuren. Als eerste wil ik jullie Bourjois Sweet Kiss Nature in de kleur Rose innocent laten zien. 

Deze kleur is gaat richting het oud roze en hij lijkt nog vrij hard op de kleur van mijn lippen. Voor mij is dit dus gewoon een Nude kleur. (Uiteraard wel iets dat je kan verwachten als de lijn 'naturel' heet)


Persoonlijk vind ik dit een heel mooi en makkelijk kleurtje om mee te werken. Doordat het net zo nude is, vallen eventuele velletjes of als je een beetje over je liplijn gaat, niet zo hard op. 

Als tweede laat ik jullie Bourjois Sweet Kiss Shine in de kleur Juicy Tangerine zien. 

Een duidelijk veel fellere kleur, wat Koraalrood, neigend richting donkeroranje. 


Op m'n lippen lijkt hij niet zo fel (in het echt toch nog iets feller dan op de foto) maar dit kan je opbouwen door meermaals ermee over je lippen te gaan. Ik zou hem misschien eens wat vaker moeten dragen, iets minder op safe spelen. 


Het volgende is een Lipgloss van Catrice: Color Show in de kleur Little Red dress. 

Als je deze kleur rood vergelijkt met de Juicy Tangerine van Bourjois, merk je dat dit een veel koeler rood. 


Verschrikkelijk slecht aangebracht, ik weet het. Maar ik kreeg deze lipgloss gewoon niet mooi op m'n lippen! Of dit nu ligt aan mij of aan de lipgloss, durf ik niet te zeggen maar hij is in ieder geval niets voor mij. Wat de kleur betreft, kan ik niet klagen. Hij geeft voor een lipgloss heel veel kleur af. 

Als laatste heb ik voor jullie vandaag nog een lipgloss van Essence uit de XXXL Nudes in de kleur Light Candy. 

Zelfs op m'n hand zie je nauwelijks kleur. Wel bevat de lipgloss duidelijk kleine glittertjes. 


M'n lippen zijn iets lichter van kleur 'geworden' door de lipgloss en ook blinken ze. 

Mijn voorkeur gaat dus wel duidelijk naar de lipsticks. Ik vind lipgloss persoonlijk niet zo fijn. 

Liefs
Veronique


2 opmerkingen:

 1. Ik ben net wel meer voor glossjes dan voor lipsticks.
  Vaak heb ik ook last van gesprongen lippen en dan is een stick nogal brokkelig op je lippen. Ook vind ik gloss veel smoother en lekkerder aanvoelen. Ik vind dat de nude kleuren, op foto dan toch, je beter staan! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind zo dat heel blinkende van gloss niet mooi! En ik kan ni tegen dat plakkerige gevoel :p
   Ik heb nu voor de moment iets best leuk op, een fel roze kleur maar ik krijg het niet goed op foto :( Op m'n nieuwe foto op facebook lijkt het net alsof het gewoon m'n eigen lipkleur is... (Zelf vind ik op die foto's de nude Lipstick van Bourjois het mooiste! :)

   Verwijderen