maandag 28 januari 2013

Another one joins the team: Liesbeth


Ik wou altijd dat m'n blog meer bevatte dat enkel posts van mij om er wat variatie in te brengen. Julie kennen jullie al en ze heeft al best veel geschreven (wat ik erg leuk vind, maakt het voor mij iets makkelijker om jullie genoeg leesplezier te bezorgen) maar nu is het tijd om een derde persoon aan jullie voor te stellen, namelijk Liesbeth. Binnenkort kunnen jullie haar eerste post verwachten maar ik had haar gevraagd om zich al eens voor te stellen, zodat jullie je toch al een beetje een beeld konden vormen van haar. 

Dus, zie hier, Liesbeth in enkele feitjes! 

(Liesbeth & haar vriend, Kristof) 

Age: 22
Bed Size: Queen Size
Chore you hate: In de tuin werken
Dogs:  een maltezer; Sloeber.
Essential start of your day:  Wakker worden
Favorite Color:  Oceaan blauw
Gold or silver:  Zilver

Height: 1m60
Instruments I play (or have played): blokfluit, maar ik zou graag paino spelen
Job Title: Student
Kids: Nog niet.
Live: Dessel
Mom's Name: Daniƫlle
Nickname: Liesl, beth
Overnight hospital stays: Geen
Pet Peeve: Achterbakse mensen

Quote: Forget the risk and take the fall, if it’s what you want then it’s worth it all! 
Right or left handed:  Right handed
Siblings: 1 zus
Time you wake up: Hangt van mijn dagplanning af
Underwear: Eumh, ja!
Vegetables you dislike: Tomaten en witloof
What makes you run late: vergeten te tanken…
X-rays you've had done: Van mijn tanden en toen ik arm had gebroken
Yummy food you make: Wafels (grootmoeders recept) en ijstaart!
Zoo animal:  Tijgers


1 opmerking: