zondag 30 december 2012

Drie mogelijke oudejaarsavond-looks!

Deze morgen wist ik nog niet wat ik morgen met m'n make-up zou doen en dankzij Julie had ik enkele ideetjes! Hier zien jullie wat er van gekomen is! 

Natuurlijk gaan ze morgen wel iets netter gedaan worden... Nu wou ik het even snel tussen het leren door doen en mijn ogen worden best gevoelig nadat ik mijn make-upremover gebruikt heb, waardoor het dus moeilijker wordt om de look nog mooi te krijgen! Goud met bruin en eyeliner natuurlijk. Morgen zou ik er eventueel ook nog een highlighter onder m'n wenkbrauwen aan toe voegen. 


 Dezelfde look maar getoond wanneer m'n ogen open zijnZalmroze en bruin. Hier vind ik het kleurverschil niet duidelijk genoeg en het kon precies veel netter gedaan worden. Sorry! 
Blauw & bruin. Vind ik zelf ook nog wel best leuk. De vraag is natuurlijk of dit wel oudejaarsavond genoeg is! 


Mijn persoonlijke voorkeur gaat naar look 1, met het goud en bruin. Wat denken jullie ervan? Eventueel nog tips of andere ideetjes voor mij? 

Liefs
Veronique 


2 opmerkingen:

  1. Ik vind het blauwe wel leuk.. Maar voor deze gelegenheid vind ik bruin en goud het mooiste. Ik hou van opvallend, maar deze is chiquer dan de blauwe! :-)

    BeantwoordenVerwijderen