zaterdag 8 december 2012

Shoplog(je) 08/12/'12

Ik had vandaag eens een vrije zaterdag en vandaar besloot ik met Elke te gaan winkelen, in de hoop voor jullie nog eens een leuke en uitgebreide shoplog te kunnen schrijven. 
Wel, dat is eigenlijk mislukt... Veel heb ik niet gekocht maar de paar dingen die me dan toch aanstonden wil ik met plezier aan jullie laten zien!
Ik heb eigenlijk maar drie dingen gekocht waarvan dit kleedje er een van is. Dit heb ik gekocht in de Boutique Petouche, hier in Turnhout. Het kostte 59,99 euro. Op deze foto lijkt het nogal saai en vormloos, moet ik toegeven maar als ik het aanheb is het echt leuk! Zeker met die rits waardoor je dus kan kiezen hoe diep je het wil.


Op deze foto heb ik het dan aan samen met de riem die ik er nog bij gekocht heb! Let niet op m'n witte beentjes en de manier waarop ik op de foto sta, dat is niet echt geslaagd maar het gaat om het kleedje! De riem kocht ik bij La Look en die was 10 euro.

Buiten deze twee dingen heb ik nog een cadeau voor Ignace gekocht, aangezien hij dinsdag jarig is en we met een groep iets gaan eten om het te vieren.

Ik weet dat het dus erg weinig is, maar ik vind persoonlijk dat ik wel genoeg geld heb uitgegeven voor een dag.;) Binnenkort nog eens een zwarte skinny broek en platte zwarte schoenen gaan kopen en dan zal het samen met al die kerstcadeautjes die nog gekocht moeten worden voorlopig wel genoeg zijn!

Liefs,
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten