woensdag 19 december 2012

NOTD Christmas inspired

 Ik heb enkele nailartdingetjes geprobeerd en wil die wel even met jullie delen. De eerste twee vind ik zelf iets minder gelukt, zeker dat het met rode is niet uitgedraaid zoals ik het in gedachten had. Damn! Ohja, let niet op hoe kort en afgebeten mijn nagels zijn voor de moment.. De ene scheurde, de andere werd afgebeten omdat, tsja, waarom eigenlijk? In ieder geval ik probeer ze opnieuw te groeien. 


Mislukking 1: Om de een of andere reden trilden mijn handen erg hard waardoor mooi lakken beetje onmogelijk was. Wanneer de rode lak droog was heb ik er met een sponsje een zilvere kleur over gestempeld en daar heb ik glitterlak over gedaan. Dit afgewerkt met een sterretje. In mijn ogen is dit echt een nay! Bummer.. 


Hier heb ik mijn nagels met een doorzichtige lak gelakt, daarover weer die zilverkleurige lak gestempeld en uiteraard lichtjes afgewerkt met de glitterlak. 


Deze vind ik persoonlijk het mooiste van de drie. Ik denk ook dat ik deze ga dragen met de feestdagen. Hoe ik deze heb gedaan? De bovenkant tot ongeveer halverwege m'n nagel gestempeld met witte nagellak, dat goed laten drogen, beetje bijwerken waar het nodig is. Uiteindelijk daarover weer de glitternagellak gedaan. Eerst had ik dit enkel over het witte gedaan maar uiteindelijk is het echt wel mooier met glitterlak over heel je nagel. Zoals je dus ook ziet op de foto. 

Ik ben geen held in nailart besef ik nu... Misschien nog maar een tijdje oefenen voor ik het weer op foto zet! 

Liefs (Omdat Bram vindt dat het belangrijk is om altijd met liefs af te sluiten, hij denkt namelijk dat jullie terugkomen doordat ik dat zeg.. Mannen... )
Veronique


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen