donderdag 6 december 2012

Naar de kapper geweest!

Maandag had ik al in de 'Life through my eyes' laten zien dat mijn haar ondertussen al veel te lang geworden was. Natuurlijk moest daar iets aan gedaan worden en besloot ik gisteren naar de kapper te gaan. Eerst in de voormiddag eens gaan kijken, maar toen was het veel te druk dus ben ik in de namiddag nog eens teruggegaan. 

Anderhalf uur later kwam ik weer buiten als een hele andere Veronique. Kijken jullie mee? 

Voor
Naast Sarah die net naar de kapper geweest was, is het contrast natuurlijk extra groot. Ik hoop dat ondanks de effectjes (we verveelden ons even en ik had afleiding nodig) het toch duidelijk genoeg is dat naar de kapper gaan nodig was!

Na


En dit is dan het eindresultaat! M'n bles is weer fatsoenlijk (misschien net ietsjes té kort) maar ik ben erg tevreden! Julie vond het algemeen precies wat kort maar ook wel mooi! :) Al blij al is de lengte nog redelijk :p Mijn kapper doet er meestal veel meer af! 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten