zaterdag 15 december 2012

Mistletoe

Ik kreeg gisterenavond een smsje waarin stond dat ik "the mistletoe kissing prank" eens moest opzoeken. Vaag kon ik me nog wel voorstellen wat dat mistletoe-ding was maar voor diegenen die het niet weten: Mistletoe oftewel maretak wordt nu rond de feestdagen (vooral in America) veel als versiering opgehangen en de traditie zegt dat als je eronder staat met iemand je moet/mag kussen. Ik kan me voorstellen dat je niet iedereen wilt kussen maar soms.. 

Hier eerst het filmpje: 

Zeker nu ik terug vrijgezel ben, heb ik zo iets van: Oh. My. God... Genius! & Ik wil ook!
Jammer dus dat die traditie in België vrijwel onbestaande is, want geef nu toe, wie wil er nu geen liefde en affectie rond deze tijd van het jaar? :D En als je zo ongestraft enkele (knappe (a) ) mensen mag kussen? Count me in! 


Misschien moet ik volgende week in Leuven een maretak aan een stokje meedragen en dan bij bij elke knappe kerel boven z'n hoofd hangen en dan ineens *MWAH*SMAK* (en alle andere mogelijke kusgeluidjes)! Zou ik er ongestraft mee weggeraken? :p 

Nee, oké, dat is uiteraard niets voor mij, zo ben ik niet... Elke knappe gast is nu eenmaal overdreven! Enkel bij de allerknapsten dus! Haha! Deze week heb ik er wel twee gezien waarbij ik het graag eens had geprobeerd, damn Timothy waarom heb je me dit niet vroeger getoond?! 

Nu nog even voor de beliebers onder jullie: 

(Even voor de duidelijkheid: Ik ben geen Justin Bieberfan maar vond dit wel toepasselijk)

Laat me weten of jullie al eens onder de "mistletoe" gekust hebben en was dit met je vriendje/vriendin? ;)

Liefs
Veronique

PS.: Oké, weet iemand waar ik zo'n ding kan krijgen, serieus?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen