maandag 24 december 2012

Life through my eyes #6

Normaal krijgen jullie bij 'Life through my eyes' foto's van m'n gsm en m'n camera te zien maar ik ben in Leuven het geheugenkaartje van m'n camera vergeten. :( En om nu nog 3 weken te wachten voor ik dit artikel schrijf, is een beetje te lang. Vandaar dat ik jullie vandaag de foto's van mijn gsm laat zien! 


Thuiskomen van een weekje Leuven en meteen verwelkomd worden door je hond die je het toch maar telkens weer vergeeft dat je zolang ben weggeweest. 


De blok is ondertussen bezig en natuurlijk hoort daar een planning bij. Ikzelf ben hier geen held in en dus heb ik op een avondje maar wat zitten puzzelen en denken. Uiteindelijk zag ze er zo uit. 


Ook ben ik vorige week nog eens langs de bodyshop geweest en daar heb'k lippenbalsem en heerlijke vanille handlotion gekocht! (Waarom zijn de beste dingen limited edition? Why!) 


Mijn zus haar examens zijn voorbij en ze heeft tijd over. Hier zie je de cupcakes die ze gemaakt had. 


Dit boek ben ik nu opnieuw aan het lezen. Ik heb het ooit voor m'n verjaardag gekregen, we zullen het maar niet persoonlijk oppakken zeker? :p 


Magnetische nagellak van de Action, voorlopig lukt het me niet zo goed... Geen idee wat ik fout doe maar het effect vind ik maar miniem.. Jammer! 


SKITTLES! Omnomnomnom 


Foto is jammer genoeg heel donker maar toen het net gedaan was met Sam besloot Tweety dicht bij mij te kruipen om me te komen troosten. Wat is het toch 'n schatje! 


Minou daarentegen besloot om te komen controleren hoe goed ik de afwas aan het doen was. Ze kwam, ze zag en ze keurde goed!


Ook Julie en Nick zijn me op een avond nog eens gezelschap komen houden. Ik was een beetje in een triestesse van al die tegenvallers die ik was tegengekomen en dus zetten we wat leuke nostalgische jeugdliedjes op en meezingen maar! 


Uiteraard zijn er dan ook nog de twee mannen die ik voor de rest van m'n leven zal blijven koesteren en adoreren. Ben & Jerry, ik hou van jullie! 


Hamburgers maken op kot! Wat gemalen biefstuk, tomaatjes, komkommer, sla, sausjes & kaas! Meer had ik niet nodig om heerlijk te eten! 


Tweety is een aparte kat... Soms kan ze zonder aanleiding ineens kijken alsof ze spoken gezien heeft. 


De bolognese-variant van onderstaande pasta. Viel eigenlijk best hard tegen! 


Ik ben nu eenmaal een student en soms wil ik wel erg eemakkelijk m'n eten klaar hebben. Dit zakje in een halve liter warm water, een klein kwartiertje in de microgolfoven en smullen maar! 


En daar doen we nog wat stukjes tomaat onder om het net dat beetje gezonder te maken. 


Leren :( 


En nog meer leren! 


Alle boeken die thuis bij mij op m'n bed liggen. Ik moet ze dringend eens terug in m'n kast steken, maar nu heb ik dus een mini bibliotheek op bed! 


Ik heb een geweldige zus eigenlijk. Dan word je wakker op zondag, ga je naar beneden en staan er ineens pannenkoeken voor je neus. DANKJEWEL


Eyeliner & roze lippenbalsem. 


Ik heb een erg gevoelige huid en als ik dan uit de douche kom (en m'n dagcreme op doe) durft m'n huid nogal eens rood te zien. Gelukkig gaat dit vrij snel over. 


M'n favoriete parfum is bijna op :( Nog maar net een 'kletske' erin. :( Tijd om terug naar de Ici Paris XL te gaan! 

Erg jammer dat ik m'n geheugenkaartje dus vergeten ben, maar daar zal ik nog wel iets over schrijven dan. ;) Het was misschien ook wat veel geweest als dat er ook nog bij zat. 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

 1. Hou je het magneetje wel dicht genoeg bij de nagel? Het moet echt bijna raken, maar dan ook weer nét niet! XD
  Ik vind het zelf ook een heel gedoe, daar niet van! :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 2mm.. Ongeveer, net zoals op het doosje staat.. Het rotte is dat elke keer als er wel mooie streepjes in staan, ik perongeluk het magneetje geraakt heb :(

   Verwijderen