maandag 3 december 2012

Life through my eyes #5

Het is weer zover! Het is tijd voor weer eens een "Life through my eyes"! Het is alweer een hele tijd geleden en ik moet eerlijk toegeven dat het niet al te veel foto's zijn deze keer. Toch wens ik jullie veel lees- en kijkplezier op deze maandagochtend! 

 Getting ready to go out ^^ haartjes drogen! Whoop Whoop

 Min of meer klaar om uit te gaan :) Dit doet me eraan denken dat ik dringend m'n kettinkje weer aan moet doen xD

Mega-pan in m'n favoriete poeder... Sindsdien nog amper aangeraakt, ineens afgekickt van schmink ofzo :p  

Lieven op de VOSIVI-avond (Voorstuderenden Sint-Victor) 

 En het was weer typisch dat wij er nog zaten toen al de rest naar huis was... Ik mocht dus om 00:30 nog lekker in m'n eentje een dikke twintig minuten naar m'n kot wandelen... Hiep hoi!

 Ook ben ik al druk bezig geweest met samenvatten. Hier zie je m'n samenvatting met de cursus ALW eronder, in de hoop dat als die bij mij in bed liggen de leerstof 's nachts op magische wijze m'n hoofd in kruipt :D (Werkt jammer genoeg niet...)

Het weekend voor m'n operatie was Liesbeth (zusjeeee) jarig! Lang zal ze leven, lang zal ze leven...! Ze werd op 25 november 22 jaartjes jong en op diezelfde kenden we elkaar 4 jaar! Hier zie je haar samen met haar vriend Kristof op haar drink in de Candela. 't Was super gezellig! Bedankt dat ik en Sam (en Kevin :p) mochten komen!

 In het ziekenhuis wachten tot het mijn beurt was. De ingreep was uitgesteld van 08u naar 14u. Heel leuk als je nuchter moet blijven...

 Nadien lekker de zetel met koud water, een ijsje en uiteraard al de medicatie die ik in moet nemen. (Veel!)

 Eventjes wat statistieken! De meeste pageviews komen uit BelgiĆ«, gevolgd door de V.S.. Ik vind het best wel grappig om dat te zien, vooral omdat m'n blog in het Nederlands is en er toch zoveel nationaliteiten eens een kijkje komen nemen!

 Tv kijken en ondertussen op mama haar Ipad aan m'n blog werken. Gaat iets minder snel en nauwkeurig dan een laptop maar ik schrok toch van hoe gemakkelijk het ging. 

 Een geweldige serie met een nog betere acteur. House M.D. natuurlijk (nu ik eraan denk, ik zal nog eens een aflevering op zetten!)

 De laatste dagen is mijn kat erg aanhankelijk. Terwijl ze normaal niet gemakkelijk bij iemand op de schoot springt heeft ze dit de laatste dagen al meermaals bij mij gedaan... 

 Een ooglook die ik de laatste tijd regelmatig heb gedragen! 

En uiteindelijk het levende bewijs dat ik dringend nog eens naar de kapper moet! Mijn bles is veel te lang aan het worden.

Zoals je kon zien zijn het niet zoveel foto's als gewoonlijk maar ik moet eerlijk toegeven dat ik het regelmatig gewoon vergeten was om een foto te trekken! Ik hoop dat ik de volgende weken enkele interessantere dingen meemaak die ik aan jullie kan laten zien! 

Veel succes deze week! 
Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten