dinsdag 18 december 2012

Life through Julie her eyes


Life through my eyes
Ik had Veronique al vaker zo’n post zien maken en ik moet zeggen dat ik het echt leuk vind om de foto’s te bekijken en de tekst er bij te lezen. Daarom besloot ik zelf ook eens een ‘life through my eyes’ te maken! :)


Als eerste kies ik voor een foto van mijn nagels. Ik deed er afgelopen zaterdag maar liefst een uur over om mijn nagels te krijgen zoals ze nu zijn. Je kan dus al raden dan het niet om een gewoon lakje gaat… Hieronder krijg je het resultaat te zien (sorry dat het onduidelijk is maar de foto is met mijn BB genomen en dus niet met een fototoestel!)Voor het bekomen van dit resultaat gebruikte ik deze producten van Essence. 
  
Ik vind het resultaat best geslaagd aangezien ik dit nog maar voor de tweede keer probeerde. Het is wel even zoeken hoe je het magneetje het beste kan houden zonder je natte nagels al op voorhand te beschadigen. Ik vind die grijze metalic kleur ook best leuk, maar daar moet je van houden. Het is een leuk product en het geeft een origineel effect maar doe het enkel als je tijd hebt… Véél tijd!

Dit was het resultaat van mijn eerste poging.
Niet echt slecht, of wel?
Verder vind ik het soms ook wel eens leuk om met mijn haar te experimenteren. Dat is ook de reden dat ik graag lange haren heb… Anders vind ik het zo jammer dat ik nooit een staart, vlecht of dot kan maken! Onlangs probeerde ik voor het eerst een vissengraatvlecht. Op zich is het niet erg moeilijk hoewel ik moet toegeven dat ik eerst wel een filmpje bekeken heb voor ik goed en wel wist hoe ik er aan moest beginnen. Maar eens je de techniek doorhebt is het eigenlijk niet zo moeilijk en makkelijk om zelf te maken. Misschien helpt dit filmpje om een beter inzicht te krijgen in de techniek: http://www.youtube.com/watch?v=q5tMtcBFcTk


En nu we dan toch bezig zijn over mijn haar… Volgens mij zijn er nog steeds erg veel mensen die het verbaasd wanneer ik zeg dat ik geen stijl haar heb maar krullen, of toch soort van krullen! Na het douchen blaas ik mijn haar steeds uit met de haardroger om het stijl te krijgen… En daarom draag ik ook graag een trui met een kap, jas met kap én paraplu bij me wanneer ze regen voorspelt hebben! ;-) Maar omdat Veronique het zo lief vroeg nam ik ook een foto van mijn haar wanneer ze natuurlijk gedroogd is aan de lucht.
Ik vind mijn haar persoonlijk écht niet mooi zo. Het krult niet hard genoeg om echte krullen te zijn maar het is ook zeker niet stijl… Vandaar dat ik er toch voor kies mijn haar stijl te dragen!


Oké, genoeg nu over mijn haar! Nick en ik gaan geregeld een dagje naar Antwerpen. Ik vind het erg leuk om daar rond te lopen en ons eigen ding te doen… Zo eten we eerst een broodje bij de Subway, lopen daarna wel eens richting Starbucks om daarna pas de winkelstraat in de duiken! We hebben geen vast ritueel wat het avondeten betreft en daarom zijn we onlangs voor het eerst bij de Mexicaan gaan eten. En natuurlijk horen daar ook foto’s bij!


Vraag me alsjeblieft niet meer naar de naam van mijn gerecht want ik zou het niet kunnen navertellen… Hoewel ik vermoed dat ik een ‘quesadilla’ met kip had! Nick had een ander gerecht (volgens mij een ‘burrito’), zodat we eventueel konden wisselen als het tegenviel. Maar dat hoefde gelukkig niet! ;-) 


Waar we tegenwoordig ook niet aan kunnen voorbijlopen in Antwerpen is Chocoladebar Quetzal. Deze plek hebben we ontdekt dankzij Veronique! (Ze zitten namelijk ook in Leuven… En in Gent!) Het assortiment aan chocoladecombo’s is echt niet te overzien en er zit voor iedereen wel iets tussen! De allereerste keer wist ik niet wat ik moest verwachten, en zoals je misschien al kan raden waren mijn ogen veel groter dan mijn maag. Op deze foto kan je zien wat ik bestelt had:
Heel lekker! Maar vooral: véél te veel! Het is een ijsje met stukjes (overheerlijke!) brownie, overgoten met witte chocolade. En de shake die je er naast ziet staan was een tijdelijke suggestie: Oreoshake! Voortaan kies ik nog maar één ding van de kaart want anders denk ik dat ik zou sterven aan een chocoladeoverdosis. Maar hej, geen betere manier om te sterven, toch? ;-)

Het zijn nog niet zo heel veel foto’s maar in het vervolg ga ik er op letten om van meerdere dingen foto’s te nemen als ik ze zie!

Liefs
Julie. x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten