dinsdag 11 december 2012

Leuven

Na twee weken thuis ben ik eindelijk nog eens terug op kot. Voor even toch want vandaag ga ik alweer even naar huis voor Ignace zijn verjaardag maar morgen ben ik natuurlijk al weer terug hier. Toen ik zondagavond weer op kot kwam, heb ik enkele dingen bijgeleerd die ik even met jullie wil delen. 


Het eerste is dat je je raam geen twee weken moet laten openstaan, toch niet met dit weer. Het was hier ijskoud op kot en het feit dat om middernacht de verwarming afspringt maakt het feestje hier ook niet leuker. Ik heb onder drie dekens geslapen in m'n joggingbroek en met een trui aan. En nog dacht ik dat ik dood ging vriezen hier. (Dramaqueen, I know)

Ten tweede raad ik aan dat je (zelfs als je maar een weekend naar huis gaat) al je afwas doet. Ik was er zeker van dat ik dat had gedaan, ja natuurlijk, al m'n borden wel maar m'n bestek was nog vuil en ik ken mezelf goed genoeg om te weten dat ik dat eind deze week ga moeten doen omdat ik er tussendoor weer te lui voor ben. (Ik ben een cliché student, saai hé)

Ook opruimen door je rommel onder je bed te schuiven is geen oplossing. Er bestaan jammer genoeg geen kabouters die het daarna voor je doen. Moraal van dit verhaal; als je je rommel echt wegwil, zal je het moeten opruimen (of een kuisvrouw inhuren maar daar is m'n budget jammer genoeg niet groot genoeg voor). 


Ook vakantie is iets relatiefs. Kerstvakantie? Vergeet het maar, blokken jij!
Paasvakantie? We raden je aan al te leren! Zomervakantie? Drie maanden dolle pret, tenminste als je geen herexamens hebt... 


Wat een zwaar leven hebben wij toch... En dit moet dan de mooiste tijd uit ons leven zijn? 
Natuurlijk wel! 

Liefs, 
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen