zaterdag 22 december 2012

Avondje weg in Leuven

Het was al geleden van de oud-leerlingenavond dat ik in Leuven nog eens op café ben gegaan en nu dat de blok begint vonden we donderdagavond dat het nog eens tijd was om nog een laatste keer in 2012 met ons groepje weg te gaan. 

We zijn eerst naar de kerstmarkt geweest, wat kraampjes bezichtigen, wat lachen etc. Veel hebben we hier niet gedaan omdat het jammer genoeg regende en dat verknalt het wel een beetje. 
Als het zo lekker koud geweest was, het wat sneeuwde én er geen Nederlandse verkoper was, die nogal gemaakt vriendelijk was, en besloot zijn arm rond mij en Lize te leggen, dan had het nog leuker geweest! 
Daarna besloten we te ontsnappen aan de regen en gingen we richting de chocoladebar Quetzal. Net toen we er binnen wouden gaan, kwam er een man buiten om te zeggen dat het gesloten was! Jammer! Dan maar ergens anders naartoe! 

Toen zijn we in de "At the Bebop" in de Tiensestraat beland. Mijzelf was het nog nooit opgevallen dat het een café was en dus liep ik er meestal gewoon voorbij zonder er veel aandacht aan te schenken. Nu moet ik toegeven dat ik het er wel gezellig vond, zeker aangezien wij in een hoekje zaten aan zetels (waar ook twee vriendelijk Nederlanders zaten die enkele foto's hebben genomen!) alleen de prijs was niet echt studentvriendelijk, maar dat hoeft ook niet altijd! 
Daarna wilden we naar de fakbar van Letteren gaan en daar zijn we eens doorgewandeld (eigenlijk was het meer wringen dan wandelen) en besloten we dat het daar echt veel te druk was en dat we zin hadden in iets rustigers. Charlotte (en/of haar vriend) stelde(n) voor om naar "Het Forum" op de oude markt te gaan and so be it. 
Uiteindelijk is het veel rustiger geweest dan ik had verwacht maar het was enorm gezellig en ik heb me ook enorm geamuseerd! Bedankt meiden! 

Als er iemand nog een café weet in Leuven dat zeker nog door ons ontdekt moet worden, laat maar achter bij de comments! ;) 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen