donderdag 29 november 2012

Persoonlijke update

Ik schrijf dit artikel nu vanonder een dekentje op de zetel terwijl ik wacht tot ik weer een pijnstiller mag innemen. Pijnstiller? Vraag je nu misschien, maar zoals ik al eerder verteld had hebben ze maandag mijn amandelen eruit gehaald.

Maandag en dinsdag viel alles nog heel goed mee, zeker dinsdagnamiddag, en dus was ik dinsdagavond al vrolijk mee spaghetti aan het eten. Ondertussen ook plannen aan het maken om woensdagmiddag weer lekker te eten. Zelfs mijn zus wou dan speciaal eten maken in plaats van een broodje te gaan halen zodat ik mee kon eten.

Tot het zover was natuurlijk... Want toen ik woensdag wakker werd, wist ik meteen hoever het was. De pijn was van mijn keel uitgestraald naar mijn oren. Drinken, eten en praten deden verschrikkelijk veel pijn. Heel zielig besloot ik dus maar in de zetel te gaan liggen en net zoals vandaag af te tellen naar het moment dat ik mijn volgende pijnstiller in mag nemen. 

Achja, als het vandaag hetzelfde is als gisteren, dan weet ik dat ik vanavond wel kan eten. Oef. Ik kan enkele kilootjes minder misschien wel gebruiken maar laten we niet overdrijven hè. 

Voor de rest gaat alles best goed met me. Ik hou me bezig met tv kijken, wat op internet surfen en enkele vrienden lastigvallen ;). Natuurlijk probeer ik me ook regelmatig met mijn blog bezig te houden maar ik merk wel dat ik geen hele namiddag artikels kan typen. 

Bon, tijd om aan het volgende toch al te beginnen!
Veel succes nog morgen op school of werk en denk maar aan het weekend dat dichtbij komt.

Veel liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen