zaterdag 17 november 2012

Nieuwe Layout!

Uit gemakzucht heb ik toen ik deze blog aanmaakte gekozen voor iets standaard, iets luchtigs en iets waar weinig werk aan was. Deze avond vond ik dat schandalig van mezelf. Ik wil een blog, dus moet ik er maar werk in steken ook! 

Na wat prullen met meerdere programma's en site en zoekend naar foto's ben ik uiteindelijk hierbij terechtgekomen. Wat denken jullie ervan? Ikzelf weet het nog niet zo goed... Voorlopig mag het er wezen maar ik zal echt nog wel meer moeite moeten doen om het helemaal naar mijn goesting te krijgen. 

Het is echt wel een hele verandering hé? Van dat lichtblauwe naar al dat roze... Over de kleuren op zich ben ik best wel tevreden, het is de header waarover ik twijfel... Daar moet ik dus nog iets aan doen, dat ronde is toch niet zo mijn ding.. In het vervolg ga ik weer voor vierkant. Alleen vind dan maar eens een kleur die de titel van m'n blog mooi doet uitkomen over de afbeeldingen. Zucht...

Als er iemand hier goed in is, geef een gil. Ik kan wel wat hulp gebruiken! ):)

Veel liefs
Veronique

4 opmerkingen:

 1. Ik vind het wel leuk nu :) Dat ronde stoort niet, maar ja jij kiest :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! :)
   Het is niet dat het ronde mij stoort, maar 'het klopt gewoon nog niet honderd procent' aj :) ook qua foto's gaat het nog wel veranderen hoor! :)

   Verwijderen
 2. Ik ben de mijne zelf gemaakt, ik kan wel wat van die XHTML shizzle :D need me, call me! maar niet tijdens de examens, aub haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga mezelf er ook pas na de examens terug mee bezighouden hoor :p voorlopig houd ik het op posts schrijven en vooral me bezig houden met school :p Ik moet er door geraken dit jaar xD

   Verwijderen