woensdag 17 oktober 2012

Life through my eyes #3

Ik heb de voorbije paar weken weer enkele foto's getrokken die aantonen waarmee ik me heb beziggehouden! Veel heen en weer gereis tussen Leuven en Turnhout om naar de dokter te gaan. Leuk is anders maar wat moet, dat moet! 

Enjoy! 


 Belgian waffles in Belgium! Deze was voor een keer niet zelf gebakken aangezien ik die tussen twee lessen door in Leuven besloot te eten. En het smaakte nog eens! 

Met de trein onderweg naar huis en dan even de metro gelezen. Je moet toch op de een of andere manier beetje bijblijven met wat er in de wereld rondom gebeurt. 

 Thuis besloot ik dat het tijd was om mijn kamer op te ruimen en vond ik enkele dingen terug, zoals deze karikatuur die in 2008 in San Marino van mij gemaakt is! Waar is die tijd... 


 Alle papieren die wegmogen in één doos en alle schoenen die rondslingerden in een andere. 


 Nog iets dat ik teruggevonden heb: een brief van Wesley die ondertussen al meer dan 6 jaar oud is. Het is wel leuk om zulke dingen nog eens te lezen. En ja, sommige vriendschappen blijven nu eenmaal bestaan! 


 In de miezerige regen op het perron in Lier.  Foto is vanuit zo'n hokje getrokken, vandaar dat je dus wat graffiti ziet. 


 Nieuwe sloefen! Ideaal voor met dit koude weer! 


 Mijn mango bodybutter besloot ineens om grotendeels in het deksel te gaan plakken. Zelfs zo doet het me nog denken aan petit gervais! Jummie! 


Ik ben helemaal verslaafd aan Pretty Little Liars! Ondertussen heb ik deel 4 uit en ben ik al aan de tv-serie begonnen! Ik moet en ik zal weten wie A is! 


 Kotdoop! Het voorgerecht/receptie! 


 Kotdoop: het hoofdgerecht, wok met rijst :) Zelfs ik, iemand die geen fan van wok is, vond het lekker! 

 Samen met Katrien toen we al verkleed waren voor de rest van de avond. Ons thema was, kon je het raden? Pimps and ho's :D 


Iedereen die aan de kotdoop heeft deelgenomen! 

Zo, dit waren wat de leukste foto's van de voorbije weken! 
Ik ben weer veel te vaak vergeten om een foto te nemen maar ik probeer er op te letten! 
Ik hoop dat het interessant was!

Veel liefs,
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten