vrijdag 14 september 2012

What's in my bag

Meestal vooral heel veel rommel. Die heb ik er nu dus even uitgehaald en voor jullie enkele fotootjes genomen van wat er allemaal in mijn handtas zit. Dit is de handtas die ik momenteel altijd bij me heb. Erg groot, wat soms handig kan zijn als ik naar de les ga maar voor de moment zorgt dit gewoon voor extra rommel erin (die ik er dus even heb uitgehaald voor ik dit artikel ging maken :p )Hier zie je dus even alle belangrijke dingen samen in mijn tas zitten. Valt mee voor zo'n grote tas hé. Ik heb mezelf voorgenomen om twee notitieboekjes bij mij te hebben zodat ik altijd iets kan opschrijven als het me te binnen schiet. De groen/gele is voor m'n blog en de andere is voor andere random dingen. 


Ik heb mezelf voorgenomen om m'n agenda wat meer te gaan gebruiken en dit jaar heb ik gekozen voor een uit de Hema. Dusja, we zullen wel zien in welke mate ik hem ga gebruiken. Voorlopig staan er enkel een paar verjaardagen in, mijn afspraak bij de tandarts en wanneer ik moet werken :') Het is een begin! My precious nokia Asha 302. Ik kom nooit buiten zonder en als het plat ik voel ik me enorm naakt.  Nog enkele basics bij elkaar. Mijn ipod, portefeuille, sleutels en papieren zakdoekjes. 

Soms heb ik nog wat schmink bij me zoals poeder, bb cream, mascara en oogpotlood. Gewoon omdat het gemakkelijk is en ik het zo niet vergeet mee te nemen naar kot en vanop kot. 
Wat ik niet op foto heb gezet zijn nog enkele pasjes die in het zijvakje zitten samen met mijn treinkaart en pil. Niet echt de meest interessante dingen om te laten zien dus ;)

Liefs, 
Veronique


Geen opmerkingen:

Een reactie posten